Wij organiseren voor u

Bedrijfsevenementen
Publieksevenementen
Over LiveGigs
LiveGigs neemt de organisatie van uw bedrijfsevenement uit handen. Samen maken we uw bedrijfsfeest, opening of jubileum onvergetelijk.

Een bedrijfsevenement is meer dan een leuk feest. Het is een middel om uw klanten en collega’s eens te meer te laten zien waar u voor staat. Wat wilt u bereiken met uw evenement? Formuleer uw missie, concretiseer uw doelstellingen en definieer uw doelgroep. Koers dan samen met LiveGigs af op het beoogde resultaat. Samen creëren we een aansprekend evenement, waarover iedereen nog lang zal napraten.

LiveGigs programmeert en produceert publieksevenementen. Laat bezoekers net even extra genieten.

Een succesvol festival, dorpsfeest, openluchtconcert of sportevenement organiseren? Maak de bezoekers duidelijk waar u voor staat. Werk het publieksevenement samen met LiveGigs uit van concept tot uitvoering.

De gehele productie nemen wij uit handen. Van vergunningsaanvraag tot beveiliging, van programmering tot techniek en van logistiek tot catering. Zo genieten niet alleen de bezoekers van het programma, maar u ook.

Een evenement organiseren is een vak. Dat vak oefent LiveGigs iedere dag met hart en ziel uit.

LiveGigs is een fullservice  evenementenbureau met meer dan vijftien jaar ervaring.

Wij functioneren als boekingskantoor voor entertainment en als  organisatiebureau voor evenementen. Dus zoekt u een goed en aansprekend programma voor uw publieks- of bedrijfsevenement? Laat LiveGigs met u meedenken.

Wij vertalen het programma op projectmatige wijze naar een strakke productie, waarin vele disciplines samenkomen. Een puzzel die wij met plezier voor u oplossen.

“LiveGigs denkt mee van begin tot eind, luistert goed naar jouw wensen en maakt samen met jou een spetterend programma! ”
(Denise Emot, eventmanager, Saxion)

LiveGigs heeft een professionele houding in aanpak en uitvoering met gevoel voor flexibiliteit en klantwensen.

(Marc Kronenberg, Witteveen+Bos)