Personeelsfeest

LiveGigs organiseert graag uw personeelsfeest. Wij zijn uw partner op het gebied van evenementen. Samen met u maken we uw personeelsfeest onvergetelijk. Hoewel ieder evenement anders is blijft onze ambitie hetzelfde: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Zoekt u een goed en aansprekend programma voor uw personeelsfeest? Laat LiveGigs met u meedenken. We spelen in op uw wensen en maken er een onvergetelijke avond van. Dat u een personeelsfeest wenst te geven waar uw medewerkers enthousiast over zijn en met plezier aan terugdenken, dat snappen we als geen ander. Wij staan voor u klaar om dit te realiseren.

De perfecte locatie voor uw personeelsfeest

Heeft u al nagedacht over de perfecte locatie van uw personeelsfeest of geeft u de regie volledig uit handen? LiveGigs adviseert u over de geschikte locatie op basis van de invulling die u ons geeft. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben goede contacten met locatie-eigenaren. Ook nieuwe ideeën delen we graag.

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Een programma op maat

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met bijna 15 jaar ervaring. Uw personeelsfeest verdient het beste. Wij vertalen het programma op projectmatige wijze naar een strakke productie, waarin vele disciplines samenkomen. LiveGigs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve concepten die indruk maken en dat is natuurlijk precies wat u wilt: de juiste indruk achterlaten. Bij ons bent u verzekerd van het volgende:

  • ■ Creatieve ideeën
  • ■ Persoonlijk advies op maat
  • ■ Kennis en ervaring

Een goed personeelsfeest is niet alleen een feest, maar een perfect middel om medewerkers te laten zien waar u voor staat. Samen concretiseren we uw doelstellingen en definiëren we de doelgroep.

Laat u verrassen

LiveGigs bezorgt uw hele organisatie een ervaring die nog lang bij zal blijven. Laat ons weten wat u in gedachte heeft en wij komen met een creatief concept. Wij zorgen voor de beste oplossing. Benieuwd hoe wij uw personeelsfeest invulling kunnen geven? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0570 63 54 75 of mail naar info@livegigs.nl. Ook voor andere evenementen kunt u ons inschakelen. We laten u graag kennis maken met onze werkwijze.

Vragen? Neem contact op!