Personeelsfeest

LiveGigs organiseert graag jouw personeelsfeest. Wij zijn jouw partner op het gebied van evenementen. Samen maken we jouw personeelsfeest onvergetelijk. Hoewel ieder evenement anders is blijft onze ambitie hetzelfde: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Zoek je een goed en aansprekend programma voor jouw personeelsfeest? Laat LiveGigs met je meedenken. We spelen in op je wensen en maken er een onvergetelijke avond van. Dat je een personeelsfeest wenst te geven waar jouw medewerkers enthousiast over zijn en met plezier aan terugdenken, dat snappen we als geen ander. Wij staan voor je klaar om dit te realiseren.

De perfecte locatie voor jouw personeelsfeest

Heb je al nagedacht over de perfecte locatie van jouw personeelsfeest of geef je de regie volledig uit handen? LiveGigs adviseert je over de geschikte locatie op basis van de invulling die jij ons geeft. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben goede contacten met locatie-eigenaren. Ook nieuwe ideeën delen we graag.

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Een programma op maat

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met bijna 15 jaar ervaring. Jouw personeelsfeest verdient het beste. Wij vertalen het programma op projectmatige wijze naar een strakke productie, waarin vele disciplines samenkomen. LiveGigs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve concepten die indruk maken en dat is natuurlijk precies wat je wil: de juiste indruk achterlaten. Bij ons ben je verzekerd van het volgende:

  • ■ Creatieve ideeën
  • ■ Persoonlijk advies op maat
  • ■ Kennis en ervaring

Een goed personeelsfeest is niet alleen een feest, maar een perfect middel om medewerkers te laten zien waar je voor staat. Samen concretiseren we jouw doelstellingen en definiëren we de doelgroep.

Laat je verrassen

LiveGigs bezorgt jouw hele organisatie een ervaring die nog lang bij zal blijven. Laat ons weten wat je in gedachte hebt en wij komen met een creatief concept. Wij zorgen voor de beste oplossing. Benieuwd hoe wij jouw personeelsfeest invulling kunnen geven? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0570 63 54 75 of mail naar info@livegigs.nl. Ook voor andere evenementen kun je ons inschakelen. We laten je graag kennis maken met onze werkwijze.

Vragen? Neem contact op!