Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Zomerfeesten| LiveGigs

Zomerfeesten

Een zomerfeest is een jaarlijks terugkerend feest in een dorp of stad dat meestal wordt gehouden in de buitenlucht of in een grote tent. Het betreft een meerdaags evenement waarbij voor jong en oud van alles te beleven is. Van kermis tot feestband en van kinderspelen tot seniorenmiddag.. Het doel van een zomerfeest is dan ook om een leuke tijd met elkaar te beleven en de saamhorigheid in dorp of stad te vergroten.

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Een zomerfeest organiseren?

Ben je bezig met de organisatie van een zomerfeest in jouw dorp of stad? Dan weet je ook dat er een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het slim om een datum te prikken waarop er in jouw omgeving weinig concurrerende evenementen plaatsvinden. Daarnaast is het belangrijk dat je een vergunning regelt. Houd er rekening mee dat dit veel tijd in beslag kan nemen, dus wees hier op tijd bij. Tegelijkertijd houd jij je bezig met de voorbereidingen voor het programma, de locatie, aankleding, vrijwilligersplanning, horeca en marketing.

Hulp nodig bij de organisatie?

Het organiseren van een geslaagd zomerfeest kost de nodige voorbereiding. Tegenwoordig kan een zomerfeest niet meer zonder de inzet van veel vrijwilligers. Mocht je daarnaast professionele ondersteuning willen bij de organisatie of bijvoorbeeld de programmering van entertainment, dan staan graag voor je klaar. Wij gaan met je in gesprek en nemen jouw wensen en ideeën als uitgangspositie. Daarna werken wij een voorstel uit dat je helpt bij de organisatie van een succesvol zomerfeest. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op!