Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
SKUNK - Doe Maar Tributeband - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SKUNK – Doe Maar Tributeband

Het is begin jaren tachtig. De heerlijke en unieke Neder-reggae van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden, en Nederland kleurt groen-roze.

Doe Maar stopt in 1984 op het hoogtepunt. Harmen Siezen vertelt het ons op het NOS 8 uur journaal, harten breken massaal.

Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren heen juist gegroeid. En wel zodanig dat in 2012 SKUNK wordt opgericht en de band alleen maar de lekkerste liedjes van Doe Maar speelt. Van kleine kroegen tot aan festivals met duizenden mensen, SKUNK weet het publiek op te zwepen en mee te laten deinen met de enige echte Neder-reggae.

SKUNK is een band met een missie, namelijk zoveel mogelijk mensen hun mooiste muzikale herinneringen laten herbeleven.

SKUNK bestaat uit:
Martin Geerdink – Drums/Zang
Gerwin van de Braak – Zang/Gitaar
Johan op de Dries – Toetsen/Zang
Willem van Rossum – Basgitaar

En die meisjes van toen, die zijn er nog steeds en staan bij ieder optreden weer lekker te genieten van SKUNK als Doe Maar. Ratata….