Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement is niet alleen maar een vermakelijk feest. Het is hét middel om jouw klanten en collega’s te laten zien waar je voor staat. Wat wens je te bereiken met jouw evenement? Formuleer een missie, concretiseer jouw doelstellingen en definieer jouw doelgroep. Koers vervolgens samen met LiveGigs af op het beoogde resultaat. We creëren samen een zakelijk evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zakelijke evenementen organiseren met hart en ziel

Het organiseren van een zakelijk evenement is een vak apart, een vak dat wij iedere dag met hart en ziel uitvoeren. LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met bijna 15 jaar ervaring. Je kunt ons inschakelen als organisatiebureau voor evenementen en als boekingskantoor voor entertainment. Ben je dus op zoek naar een programma dat tot in detail aansluit op jouw zakelijke evenement? LiveGigs denkt graag met je mee. Het is onze kracht om een inhoudelijk programma te vertalen naar een strakke productie waarin alle disciplines samenkomen. Ons team zorgt ervoor dat jouw evenement op rolletjes loopt. Wij denken aan alles, zelfs de kleinste details.

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Zakelijke evenementen in iedere omvang

LiveGigs organiseert diverse type zakelijke evenementen voor je. Samen kijken we welk soort zakelijk evenement het beste aansluit op jouw doelstellingen. Een aantal voorbeelden zijn een congres, symposium, productlancering, beurs of relatie evenement. Heb je al nagedacht over de locatie voor jouw evenement? Het is een beslissing waar LiveGigs je graag over adviseert. Wij beschikken over goede contacten met vele locatie-eigenaren, maar staan ook zeker open voor jouw suggesties.

Slide 1
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Voorstel op maat

We denken graag buiten de geijkte kaders. De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos en we overtreffen jouw wensen graag. Bij LiveGigs is jouw evenement in goede handen. Wij maken het graag bijzonder voor jou én jouw gasten. Tevreden zijn we pas als het programma dat we voor je hebben opgesteld perfect aansluit op jouw doelen, wensen en doelgroep. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op!