Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement is niet alleen maar een vermakelijk feest. Het is hét middel om uw klanten en collega’s te laten zien waar u voor staat. Wat wenst u te bereiken met uw evenement? Formuleer een missie, concretiseer uw doelstellingen en definieer uw doelgroep. Koers vervolgens samen met LiveGigs af op het beoogde resultaat. We creëren samen met u een zakelijk evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zakelijke evenementen organiseren met hart en ziel

Het organiseren van een zakelijk evenement is een vak apart, een vak dat wij iedere dag met hart en ziel uitvoeren. LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met bijna 15 jaar ervaring. U kunt ons inschakelen als organisatiebureau voor evenementen en als boekingskantoor voor entertainment. Bent u dus op zoek naar een programma dat tot in detail aansluit op uw zakelijke evenement? LiveGigs denkt graag met u mee. Het is onze kracht om een inhoudelijk programma te vertalen naar een strakke productie waarin alle disciplines samenkomen. Ons team zorgt ervoor dat uw evenement op rolletjes loopt. Wij denken aan alles, zelfs de kleinste details.

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Zakelijke evenementen in iedere omvang

LiveGigs organiseert diverse type zakelijke evenementen voor u. Samen met u kijken we welk soort zakelijk evenement het beste aansluit op uw doelstellingen. Een aantal voorbeelden zijn een congres, symposium, productlancering, beurs of relatie evenement. Heeft u al nagedacht over de locatie voor uw evenement? Het is een beslissing waar LiveGigs u graag over adviseert. Wij beschikken over goede contacten met vele locatie-eigenaren, maar staan ook zeker open voor uw suggesties.

Slide 1
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Voorstel op maat

We denken graag buiten de geijkte kaders. De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos en we overtreffen uw wensen graag. Bij LiveGigs is uw evenement in goede handen. Wij maken het graag bijzonder voor u én uw gasten. Tevreden zijn we pas als het programma dat we voor u hebben opgesteld perfect aansluit op uw doelen, wensen en doelgroep. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen u graag verder.

Vragen? Neem contact op!