Festivalproductie

LiveGigs ondersteunt uw organisatie graag bij de productie van uw festival. Dat kan op verschillende manieren. In de voorbereiding op het festival valt te denken aan oa. programmering, planning, draaiboeken, technische afstemming. In de aanloop naar het festival kunnen we de opbouw coördineren en tijdens het festival verzorgen en we graag het stage- of eventmanagement.

Samenwerking

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning bij uw festival? Wij helpen u hier graag bij! In een persoonlijk gesprek bespreken we hoe onze samenwerking er uit zou kunnen zien. Het is úw festival, maar samen zorgen we voor een vlekkeloze voorbereiding en uitvoering.

Uitgebreid netwerk

Wij beschikken over een breed netwerk waardoor we korte lijntjes hebben met diverse toeleveranciers binnen de festivalbranche. Zo kunnen we zorgen voor de beste vakmensen op de juiste plek. Wij bieden u onze kennis en ons netwerk! Denkt u ook dat wij de juiste partij zijn die u kan helpen bij de uw festivalproductie? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen u graag verder. We gaan graag met u in gesprek.

Vragen? Neem contact op!