Festivalproductie

LiveGigs ondersteunt jouw organisatie graag bij de productie van jouw festival. Dat kan op verschillende manieren. In de voorbereiding op het festival valt te denken aan o.a. programmering, planning, draaiboeken, technische afstemming. In de aanloop naar het festival kunnen we de opbouw coördineren en tijdens het festival verzorgen en we graag het stage- of eventmanagement.

The Dirty Daddies

Samenwerking

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning bij jouw festival? Wij helpen je hier graag bij! In een persoonlijk gesprek bespreken we hoe onze samenwerking er uit zou kunnen zien. Het is jouw festival, maar samen zorgen we voor een vlekkeloze voorbereiding en uitvoering.

Uitgebreid netwerk

Wij beschikken over een breed netwerk waardoor we korte lijntjes hebben met diverse toeleveranciers binnen de festivalbranche. Zo kunnen we zorgen voor de beste vakmensen op de juiste plek. Wij bieden je onze kennis en ons netwerk! Denk je ook dat wij de juiste partij zijn die je kan helpen bij de jouw festivalproductie? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen je graag verder. We gaan graag met je in gesprek.

Vragen? Neem contact op!