Een Congres organiseren

Een congres is een grote bijeenkomst waar lezingen worden gehouden of waar ideeën worden uitgewisseld over een bepaald vakgebied. Tijdens een congres worden bezoekers gevoed met interessante informatie en kunnen ze netwerken met andere aanwezigen. Wilt u graag een congres organiseren? Let er dan op dat dit tot in de puntjes is georganiseerd, want alleen zo kunt u uw doelen behalen…

Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Elementen waar u aan moet denken

Maar welke doelen wilt u eigenlijk behalen met het organiseren van een congres? Dit is een essentiële vraag die u uzelf moet stellen. Wilt u graag informatie en kennis uitwisselen, netwerken, brainstormen of zaken doen? En wie wilt u eigenlijk uitnodigen? Met dit in uw achterhoofd kunt u pas echt nadenken over de organisatie van het evenement. Van het kiezen voor de locatie en de catering, het aanmeldingstraject, het programma, de aankleding en technische ondersteuning: het zijn stuk voor stuk elementen waar u aan moet denken.

Congres organiseren door LiveGigs

Een goede indruk maakt u maar één keer. Daarom is het belangrijk dat de organisatie van uw congres tiptop is geregeld. Wij staan voor u klaar en ondersteunen u om van uw congres of symposium een succes te maken. Al bijna 15 jaar organiseren wij spraakmakende evenementen met impact. Graag denken we met u mee zodat uw bezoekers ook de toegevoegde waarde van uw congres opmerken.

Een voorstel op maat

Het organiseren van een congres heeft altijd een bepaald doel. Het faciliteren van een debat of experts uit een bepaalde branche bijeen brengen bijvoorbeeld. Wat hiervoor de meest passende vorm is bedenken we samen met u. Graag gaan we met u in gesprek en bespreken we uw wensen. We geven u advies en maken een voorstel op maat, waarmee het doel van het congres wordt gerealiseerd.

Ook een congres organiseren?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om het organiseren van een congres? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl. We maken graag een voorstel op maat voor uw congres.

Vragen? Neem contact op!