Dinnershow op locatie

Echt eens iets anders voor uw bedrijfs- of personeelsuitje? Kies voor een dinnershow op locatie. Verwacht een compleet verzorgde avond met een heerlijk diner en het beste wat muzikaal Nederland te bieden heeft. Daarbij bepaalt u zelf waar de show plaatsvindt. In uw eigen pand, of in het theater of wellicht een horecagelegenheid? Waar u ook voor kiest: een dinnershow op locatie staat garant voor een onvergetelijke belevenis.

Slide 1
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Wat moet u regelen?

Het organiseren van een dinnershow op locatie vergt de nodige voorbereiding. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over een geschikte locatie? Wij kunnen vrijwel iedere ruimte voor u omtoveren naar een intieme clubsetting. Wij zorgen voor een verrassend programma, sfeervolle inrichting van de ruimte en vanzelfsprekend een uitstekend diner.

Een dinnershow op locatie laten organiseren?

Een succesvol evenement schudt u niet zomaar uit de mouw. Weet u niet goed waar u moet beginnen met het organiseren van een dinnershow op locatie? Of heeft u simpelweg geen tijd en kunt u dus wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor u klaar en nemen u de organisatie van het evenement uit handen. We komen graag bij u langs en gaan met u in gesprek waarbij uw wensen centraal staan. Daarna maken wij een voorstel op maat wat past bij uw budget.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de inrichting van de dinnershow op locatie. Voor een topbeleving adviseren wij u het evenement intiem van opzet te houden. Denk daarbij aan maximaal 200 gasten. Wij creëren een nachtclubsfeer en een muzikale invulling die aansluit bij de doelgroep. Wilt u een speciaal gastoptreden van een bekende Nederlandse artiest? Wij denken met u mee om samen tot een prachtige dinnershow te komen. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl. We helpen u graag verder.

Vragen? Neem contact op!