Dinnershow op locatie

Echt eens iets anders voor je bedrijfs- of personeelsuitje? Kies voor een dinnershow op locatie. Verwacht een compleet verzorgde avond met een heerlijk diner en het beste wat muzikaal Nederland te bieden heeft. Daarbij bepaal je zelf waar de show plaatsvindt. In jouw eigen pand, in het theater of wellicht een horecagelegenheid? Waar je ook voor kiest: een dinnershow op locatie staat garant voor een onvergetelijke belevenis!

Slide 1
Dinnershow op locatie
Dinnershow op locatie
Slide 1
Slide 1
Dinnershow op locatie
Dinnershow op locatie
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Wat moet je regelen?

Het organiseren van een dinnershow op locatie vergt de nodige voorbereiding. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over een geschikte locatie? Wij kunnen vrijwel iedere ruimte voor je omtoveren naar een intieme clubsetting. Wij zorgen voor een verrassend programma, sfeervolle inrichting van de ruimte en vanzelfsprekend een uitstekend diner.

Een dinnershow op locatie laten organiseren?

Een succesvol evenement schud je niet zomaar uit de mouw. Weet je niet goed waar u moet beginnen met het organiseren van een dinnershow op locatie? Of heb je simpelweg geen tijd en kan je dus wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar en nemen de organisatie van het evenement uit handen. We komen graag bij je langs en gaan met je in gesprek waarbij jouw wensen centraal staan. Daarna maken wij een voorstel op maat wat past bij jouw budget.

 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de inrichting van de dinnershow op locatie. Voor een topbeleving adviseren wij je het evenement intiem van opzet te houden. Denk daarbij aan maximaal 200 gasten. Wij creëren een nachtclubsfeer en een muzikale invulling die aansluit bij de doelgroep. Wil je een speciaal gastoptreden van een bekende Nederlandse artiest? Wij denken met je mee om samen tot een prachtige dinnershow te komen. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op!