Bedrijfsopening

De start van een bedrijf, een verbouwing, een uitbreiding of het betreden van een nieuw pand: het zijn speciale momenten die je viert met een officiële bedrijfsopening. Tijdens dit feestelijke evenement wordt er onder het genot van een hapje en drankje geproost op een nieuwe ontwikkeling voor jouw onderneming. Het wordt ook wel gezien als hét perfecte moment om de banden met je relaties en medewerkers te versterken. Wil je ook van jouw bedrijfsopening een succes maken? Dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over de organisatie hiervan. Het gaat namelijk verder dan alleen het doorknippen van een lintje…

Slide 1
Image is not available
Bedrijfsopening
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Bedrijfsopening
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Waar moet je aan denken bij een bedrijfsopening?

Als je een bedrijfsopening wilt organiseren dan moet dit een bijzonder moment zijn voor jou en je gasten. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden om er een goed georganiseerd evenement van te maken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de ontvangst? Past een feestelijke aankleding van je pand? Hoe wil je de catering invullen? Pak he uit met een spectaculaire openingshandeling? En wie staan er op de gastenlijst? Het zijn stuk voor stuk essentiële punten waar je rekening mee moet houden.

Hulp nodig bij een bedrijfsopening?

Een bedrijfsopening wordt gezien als het moment om uw onderneming in de kijker te zetten. Daarom is het maken van een goede (eerste) indruk van groot belang en dat kan alleen als de organisatie tot in de puntjes is geregeld. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij staan graag voor je klaar en nemen je de organisatie van het evenement graag uit handen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om samen met jou een fantastisch evenement neer te zetten waarover nog lang wordt nagepraat.

Een ware beleving

Er zijn vele mogelijkheden om van jouw bedrijfsopening een ware beleving te maken. Houd je het eenvoudig met een borrel en bite of kies je voor een informatieve rondleiding door je bedrijf, een bekende gastspreker of een openingsfeest met muziek, entertainment en een buffet? Wat zijn jouw wensen? Wij gaan graag met je in gesprek, waarna we een voorstel op maat voor je uitwerken. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl.

Vragen? Neem contact op!