Bedrijfsopening

De start van een bedrijf, een verbouwing, een uitbreiding of het betreden van een nieuw pand: het zijn speciale momenten die u viert met een officiële bedrijfsopening. Tijdens dit feestelijke evenement wordt er onder het genot van een hapje en drankje geproost op een nieuwe ontwikkeling voor uw onderneming. Het wordt ook wel gezien als hét perfecte moment om de banden met uw relaties en medewerkers te versterken. Wilt u ook van uw bedrijfsopening een succes maken? Dan is het belangrijk dat u goed nadenkt over de organisatie hiervan. Het gaat namelijk verder dan alleen het doorknippen van een lintje…

Slide 1
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Waar moet u aan denken bij een bedrijfsopening?

Als u een bedrijfsopening wilt organiseren dan moet dit een bijzonder moment zijn voor u en uw gasten. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden om er een goed georganiseerd evenement van te maken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de ontvangst? Past een feestelijke aankleding van uw pand? Hoe wilt u de catering invullen? Pakt u uit met een spectaculaire openingshandeling? En wie staan er op de gastenlijst? Het zijn stuk voor stuk essentiële punten waar u rekening mee moet houden.

Hulp nodig bij een bedrijfsopening?

Een bedrijfsopening wordt gezien als het moment om uw onderneming in de kijker te zetten. Daarom is het maken van een goede (eerste) indruk van groot belang en dat kan alleen als de organisatie tot in de puntjes is geregeld. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij staan graag voor u klaar en nemen u de organisatie van het evenement graag uit handen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om samen met u een fantastisch evenement neer te zetten waarover nog lang wordt nagepraat.

Een ware beleving

Er zijn vele mogelijkheden om van uw bedrijfsopening een ware beleving te maken. Houdt u het eenvoudig met een borrel en bite of kiest u voor een informatieve rondleiding door uw bedrijf, een bekende gastspreker of een openingsfeest met muziek, entertainment en een buffet? Wat zijn uw wensen? Wij gaan graag met u in gesprek, waarna we een voorstel op maat voor u uitwerken. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl.

Vragen? Neem contact op!