Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Stadsfeesten| LiveGigs

Stadsfeesten

Eigenlijk zegt het woord stadsfeest al wel genoeg: het is een feestelijk evenement in de stad. Een stadsfeest wordt gehouden in de open lucht met veelal podia waar artiesten optreden. Door de hele stad zijn er barretjes en kraampjes waar bezoekers van eten en drinken kunnen genieten. Gezelligheid alom! Het opzetten van een stadsfeest vergt de nodige organisatie. Wil jij je ook ontfermen over de organisatie van een stadsfeest? Dan hebben we een aantal tips voor je.

Een stadsfeest organiseren?

Een stadsfeest is een groots evenement waarvoor veel geregeld voor moet worden. Stap één is het regelen van de vergunningen. Zonder de nodige vergunningen kan het feest niet plaatsvinden. Wees er dus op tijd bij en zorg ervoor dat je maanden voor het evenement de vergunningen regelt. Daarnaast mogen podia ook niet ontbreken. Bij een feest hoort muziek, dus regel podia door de hele stad zodat artiesten hier kunnen optreden. Over artiesten gesproken: zorg voor bekende namen, want zo trek je meer mensen naar het feest. Vergeet ook niet om lokale horeca te betrekken bij het evenement. En wat dacht je van de promotie? Tegenwoordig bijna de belangrijkste factor in de aanloop naar het evenement. Je wil vast ook dat mensen een plekje vrijhouden in hun agenda om het feest te bezoeken, nietwaar?

Hulp nodig bij de organisatie?

Zoals je kunt lezen komt er veel kijken bij het organiseren van een stadsfeest. Het kan daarom geen kwaad om hulp in te schakelen van een professionele partij. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van diverse evenementen, waardoor we precies weten wat er allemaal bij komt kijken. Wij gaan met je in gesprek en nemen jouw wensen als uitgangspositie. Daarna werken wij een voorstel uit voor de organisatie van een uniek stadsfeest dat hier naadloos op aansluit. Zo regelen we samen met jou een professioneel-, en terugkerend evenement. Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0570 63 54 75 of mail ons op info@livegigs.nl, we helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op!