Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Jubilea - LiveGigs Music and Events

Jubilea

Tijdens een jubileum wordt er een bepaalde mijlpaal gevierd. In de meeste gevallen draait het om een lustrumviering van een bedrijf. Maar ook verenigingen, overheden of bruidsparen jubileren. Ieder jubileum kan op verschillende manieren worden gevierd. Het is aan jou hoe je de feestelijke gelegenheid wilt inrichten, en wij helpen je daarbij.

Slide 1
Jubileum Hogeslag
Jubileum Hogeslag
Slide 1
Slide 1
Jubileum Hogeslag
Jubileum Hogeslag
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Een jubileum organiseren?

Een jubileum is een uniek evenement waarbij een mijlpaal centraal staat. Het organiseren van een jubileum kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan je het klein houden met een select gezelschap, maar is het ook mogelijk om het jubileum groots te vieren met honderden gasten. Waar je ook voor kiest: er zijn altijd een aantal hoofdzaken waar je rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de locatie? Wie nodig je uit, en op welke manier? Wat wil je doen met de catering? Hoe zie je de aankleding voor je? En heb je ook aan entertainment gedacht?

Uw wensen staan centraal

Het organiseren van een jubileum is maatwerk en het vergt daarom de nodige voorbereiding. Wil je hier graag hulp bij? Dan staan wij voor je klaar. Wij nemen jouw wensen als uitgangspositie en doen een voorstel voor de organisatie van een uniek evenement dat hier naadloos op aansluit. Van het welkomstdrankje tot een afscheidscadeau: wij zorgen ervoor dat alle details kloppen.

Deskundig in het organiseren van jubileumfeesten

Het organiseren van evenementen, zoals jubileumfeesten doen wij al bijna 15 jaar met veel plezier. Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Door onze expertise weten we precies op welke wijze we jouw jubileum tot een succes maken. Zo kan je bij ons uitgaan van:

  • ■ Persoonlijk advies
  • ■ Creatieve voorstellen
  • ■ Kennis en ervaring

In het voortraject bespreken we naast jouw doelstelling, zaken als de uitnodiging, de locatie, het programma, de catering en facilitaire onderwerpen Met jouw persoonlijke inbreng werken we een voorstel op maat voor je uit. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ons telefonisch bereiken via 0570 63 54 75 of per mail op info@livegigs.nl.

Vragen? Neem contact op!