Jubilea

Tijdens een jubileum wordt er een bepaalde mijlpaal gevierd. In de meeste gevallen draait het om een lustrumviering van uw bedrijf. Maar ook verenigingen, overheden of bruidsparen jubileren. Ieder jubileum kan op verschillende manieren worden gevierd. Het is aan u hoe u de feestelijke gelegenheid wilt inrichten, en wij helpen u daarbij.

Slide 1
Image is not available
Slide 1
Slide 1
Image is not available
Slide 1
Uit volledig schermNaar volledig scherm

Een jubileum organiseren?

Een jubileum is een uniek evenement waarbij een mijlpaal centraal staat. Het organiseren van een jubileum kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kunt u het klein houden met een select gezelschap, maar is het ook mogelijk om het jubileum groots te vieren met honderden gasten. Waar u ook voor kiest: er zijn altijd een aantal hoofdzaken waar u rekening mee moet houden. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de locatie? Wie nodigt u uit, en op welke manier? Wat wilt u doen met de catering? Hoe ziet u de aankleding voor zich? En heeft u ook aan entertainment gedacht?

Uw wensen staan centraal

Het organiseren van een jubileum is maatwerk en het vergt daarom de nodige voorbereiding. Wilt u hier graag hulp bij? Dan staan wij voor u klaar. Wij nemen uw wensen als uitgangspositie en doen u een voorstel voor de organisatie van een uniek evenement dat hier naadloos op aansluit. Van het welkomstdrankje tot een afscheidscadeau: wij zorgen ervoor dat alle details kloppen.

Deskundig in het organiseren van jubileumfeesten

Het organiseren van evenementen, zoals jubileumfeesten doen wij al bijna 15 jaar met veel plezier. Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Door onze expertise weten we precies op welke wijze we uw jubileum tot een succes maken. Zo kunt u bij ons uitgaan van:

  • ■ Persoonlijk advies
  • ■ Creatieve voorstellen
  • ■ Kennis en ervaring

In het voortraject bespreken we naast uw doelstelling, zaken als de uitnodiging, de locatie, het programma, de catering en facilitaire onderwerpen Met uw persoonlijke inbreng werken we een voorstel op maat voor u uit. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570 63 54 75 of per mail op info@livegigs.nl.

Vragen? Neem contact op!