Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
DJ Chiel - inhuren of boeken bij LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJ Chiel

Met veel passie voor muziek, sfeer en oog voor de dansvloer is DJ Chiel de DJ die met de nodige professionaliteit iedere avond tot een feest maakt. Met ruim 20 jaar ervaring komt 90 procent van alle aanvragen voor Chiel voort uit mond tot mond reclame.

DJ Chiel is een allround smaakmaker, altijd goed gemutst en één brok energie. Hij ziet in elke avond een uitdaging en zoekt meteen de aanval om het feest te laten slagen. Zijn repertoire varieert tussen 80’s, 90’s, Top 40, Dance classics en Dance. Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN DJ CHIEL

DJ Chiel heeft verschillende boekingsmogelijkheden. Is op de feestlocatie alle benodigde licht- en geluidstechniek aanwezig, dan neemt hij alleen zijn muziek mee. Vooraf moet dan wel duidelijk gespecificeerd kunnen worden welke apparatuur op locatie aanwezig is. DJ Chiel werkt uitsluitend met professionele apparatuur, omdat dit de kwaliteit van zijn optreden waarborgt.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat DJ Chiel zijn eigen geluid, DJ booth, en lichtshow meeneemt. Wil je nog meer extra’s aan je feest toevoegen, dan kan dat natuurlijk ook! Wat dacht je van een ledwall waarbij we zorgen voor prachtige visuals die aansluiten bij de sfeer van de avond. Of zet special effects in om de climax van de beats extra kracht bij te zetten. Chiel beschikt over CO2 jets, waarmee een spectaculaire show is gegarandeerd.

Organiseer je een themafeest waarbij deze allround DJ komt draaien, dan denkt hij graag mee om de boel verder feestelijk aan te slingeren. Lichtgevende foamsticks, confetti, streamers…. Jij vraagt het, Chiel heeft het allemaal!

Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen alleen maar zeggen: Met DJ Chiel beleef je een topfeest!