Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stiks

Kris Ratiau vormt samen met Davy Elli of Danny Przylbylski het muzikale duo STIKS. Ze gebruiken geen podium maar gaan de uitdaging aan om tussen hun publiek te spelen en hen zo op een interactieve manier te benaderen. Vanaf 2010 bestaat ook de mogelijkheid om een zangeres bij te boeken. En ja hoor, ook zij loopt tussen het publiek.

Kris beschikt over beatbox (rythms) en in de laatste set heb je de indruk dat hier een volledige liveband staat… STIKS brengt op een heel energieke manier een internationaal repertoire…… Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Op een creatieve manier smelten zij Gypsy Kings samen met Robbie Williams, op smaak gebracht met een teentje Herman Van Veen koel geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Anouk niet als dessert! Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen. STIKS beschikt over een draadloze (kleine) geluidsset dat hen toelaat heel soepel te werken.

De muzikanten van Stiks zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en kunnen, als de gelegenheid het vraagt, heel theatraal tewerk gaan.