Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Jodel Workshop - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jodel Workshop

Pullen omhoog met die Supertolle

In een ruim 30 minuten durend interactief programma neemt deze schlager koningin en jodeldiva Gaby Coburg alias Die Supertolle je mee in de wereld van schlagers en bier. Hossen op Rosamunde, Pullen omhoog met Ein prosit, en hard gaan op Du.

Deze workshop maakt zowel de stembanden als de lachspieren los. Want hoe vaak sta je met een hele groep te jodelen? Of iets wat op jodelen lijkt. De aloude techniek van het jodelen is Gaby met de paplepel ingegoten. Aan de hand van een beproefde methode maakt ze iedereen enthousiast voor deze moeilijke maar openbarende zangtechniek. Met een jodelwedstrijd als einddoel van de workshop zal iedereen versteld staan van zijn of haar kunnen. Jodelen zorgt niet alleen voor héél veel plezier, of een nieuwe partner,  je leeft er zelfs langer door beweren sommigen…!!Zeer geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag!