Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jackfire

Jackfire: 4 broers in één band!

Jackfire is een echte Live band voor feesttent en kermis, maar ook zeker ook geschikt voor een personeelsfeest. De broers Zieverink zijn allemaal ervaren en talentvolle muzikanten en brengen een energieke live show. Inspirerend en enthousiast spelen zij altijd op een hoog niveau. Sinds de oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest innovatieve en spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij Jackfire. Een professionele lichtshow en geluidsinstallatie is dan ook essentieel.

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in originele medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod, allemaal in een eigen Jackfire jasje gestoken. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met romantische ballads en dansbare hits. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de de bekende meezingers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte presentatie van Jackfire aan toe en je beleeft een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met spectaculaire Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard show van Jackfire. De vier broers zetten dan ook een fantastische act neer, en krijgen met hun energie en enthousiaste performance ieder tent of zaal op zijn kop. Jackfire boeken of huren bij LiveGigs? Wij voorzien je graag van alle relevante informatie.