Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Hot Town partyband inhuren - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hot Town

Hot Town in een live experience. Muziek, entertainment, dansers, verrassende arrangementen en computergestuurde podiumeffecten in één doorlopende show: met meer dan duizend optredens op hun naam is Hot Town misschien wel de beste coverband van Nederland. Op het podium doen deze rasartiesten wat ze het liefste doen. En dat merk je.

Hot Town brengt een breed repertoire met de lekkerste hits, de strakste lichtshow en de vetste special effects. Het resultaat van een jarenlange zoektocht naar hét ultieme feest.
Daarnaast denkt de band graag mee in het totale entertainmentplan voor uw feest. Met creatieve ideeën en oplossingen biedt de band een scala aan mogelijkheden die uw feest naar een hoger niveau tillen.

Voor extra spektakel zijn prachtige special effects in te huren. Denk aan laser, sparkulars, CO2 en confetti. Deze partyband weet wat een feest nodig heeft!