Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Got The VIBE

Do you GOT THE VIBE?

Muziek moet je raken, daarvoor is het toch bedoeld? Het gevoel dat je niet stil kan blijven staan, dat je wel MOET bewegen en dat je niets anders meer wilt dan lekker keihard meezingen. Met GOT THE VIBE zit je vanaf de eerste tonen helemaal in dat gevoel, gegarandeerd! Negeren heeft geen zin dus geef je maar over en “Let it all go!”

Party professionals

Zeg eens eerlijk: hoe vaak zag jij op een feestje een ongeïnspireerde band de tijd volspelen, met op de achtergrond een afleidende ledwall met nietszeggende visuals? Die exact hetzelfde repertoire speelde als de bands van de drie vorige feestjes? Precies…

GOT THE VIBE doet het in alle opzichten anders. Deze Party Pro’s spelen met echte bezieling, met de focus op de gasten maar vooral met onnoemelijk veel plezier. En dat zie je terug!

Het complete plaatje

Niet alleen zorgt GOT THE VIBE voor een hoogstaand muzikaal niveau, het oog wil natuurlijk ook wat. Een goed begin is het halve werk dus is de band verwend met drie prachtige zangeressen. Geniet van de energie van deze stoere vakvrouwen. De vier heren op het podium zorgen ervoor dat de band staat als een huis. Groovend als een malle en stevig stomend als een warmgedraaide diesel. GOT THE VIBE is meer dan een “lekker bandje”.

…al is het écht wel een lekker bandje!

The finishing touch

Naast de muziek en de poppetjes op het podium zorgt de altijd hardwerkende crew voor de finishing touch. Omdat een sfeervolle bühne zorgt voor een warme uitstraling, wordt gewerkt met grote industriële spots en houtaccenten in instrumentarium en decor. Om nog maar te zwijgen over het fantastische geluid. Het complete plaatje, daar gaat het om bij GOT THE VIBE. Altijd!