Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
DJ Mike Van Doorn - DJ boeken bij LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJ Mike Van Doorn

DJ Mike van Doorn is sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Van bruiloften tot verjaardagen tot grote feesten. Inmiddels heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland is Mike een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland (Duitsland/België/Frankrijk/Spanje) weten  hem inmiddels te vinden. Mike was resident DJ bij oa.  City Lido (Groenlo) , De Radstake in Varsseveld en  Café Leuven in Aalten. Ook heeft hij zijn sporen  achter gelaten op diverse festivals, bedrijfsfeesten en kermissen . We noemen onder andere  De Zwarte Cross, Kermis Groenlo, De Zaak in Lichtenvoorde, De Nijmeegse 4 Daagse,Vergane Glorie Doetinchem, 80’s/90’s Classic Party in Cuijk, Brothers in Bunnik, Rabobank Open, Dance Planet City Lido, Paaspop Zieuwent, diverse Midzomerfeesten, Tristan Hoffman Challenge enz….

Mike van Doorn is gespecialiseerd in 80’s & 90’s party’s, maar de zero’s en de huidige dance ontbreken zeker niet in zijn sets. Een optreden kan lekker strak gemixt worden, maar ook met de microfoon is Mike bedreven.