Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DJ Geert Bergers

DJ Geert Bergers neemt een bijzondere plaats in in de Nederlandse DJ wereld. Ooit met twee platenspelers in de garage van zijn ouders begonnen en nu inmiddels een fenomeen in de wereld van Nederlandse discotheken, bedrijfsfeesten e.d. Zeer breed georiënteerd en altijd inspelend op hetgeen er van hem verwacht wordt. Iedere keer weer staat Geert gemotiveerd achter de DJ booth en reflecteert zijn optreden op het aanwezige publiek. Dus geen “standaard setjes” maar iedere keer weer geheel toegespitst op specifieke eisen van het aanwezige publiek.

Geert is ook te boeken in combinatie met live saxofonist, percussionist of zangeres. Geert krijgt de gasten altijd de vloer op, en daar mag u ons aan houden!

Foto: Masterphoto

Daarnaast is Geert Bergers een DJ die innovatief inspeelt op technische ontwikkelingen. Met name in de audiovisuele techniek combineert hij zijn ervaring als DJ met de nieuwste visuele techniek. Daarbij is hij in staat maatwerk content te leveren, afgestemd op het event. Denk hierbij aan ondersteuning tijdens productlanceringen, presentaties is automotive industrie maar ook tijdens zakelijke evenementen. Hiermee zorgt Geert Bergers voor veel impact en onderscheidt hij zich hiermee van de “standaard” DJ.