Personeelsfeest Harderwijk

Personeelsfeest Harderwijk

Uw personeelsfeest verdient het beste. LiveGigs is een full-service evenementenbureau met bijna 15 jaar ervaring dat graag de organisatie van uw personeelsfeest uit uw handen neemt. Iedere dag organiseren wij met hart en ziel verschillende evenementen waaronder personeelsfeesten. Dankzij onze passie en goede planning zetten wij altijd een spraakmakend personeelsfeest neer waar het hele bedrijf nog lang van nageniet.

Programma op maat

Tijdens het organiseren van een personeelsfeest zijn er verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo is het opstellen van een programma belangrijk, moet de catering geregeld worden en er moet een locatie worden aangewezen. Kortom: genoeg zaken die geregeld moeten worden. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn, zodat wij precies weten hoe u uw personeelsfeest in Harderwijk voor u ziet. Wij gaan tijdens het eerste gesprek ook nader in op het budget. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ons eventmanagement is uw gemak

LiveGigs wil dat uw personeelsfeest in Harderwijk op rolletjes loopt. Wij zijn pas tevreden als het programma perfect aansluit op uw doelen, wensen en personeel. Hierin is een goede voorbereiding en een transparante werkwijze onmisbaar. Wij werken met gedetailleerde draaiboeken om ervoor te zorgen dat alle details kloppen. LiveGigs is van het begin tot het eind het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en derden. Wij bewaken de tijdsplanning en overleggen met de cateraar, we controleren, delegeren en regisseren. Ieder personeelsfeest is uniek, maar onze ambitie blijft hetzelfde: doelstellingen halen en verwachtingen overtreffen.

Ook een personeelsfeest in Harderwijk organiseren?

Als fullservice evenementenbureau houden wij ons niet alleen bezig met entertainment en evenementen, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we u graag uit handen. Met zowel kleine gezelschappen als grote groepen bent u bij ons van harte welkom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons team. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor uw personeelsfeest kunnen betekenen. LiveGigs: voor een onvergetelijk evenement met een maximaal effect.