Personeelsfeest Ede

Personeelsfeest Ede

Een personeelsfeest is een perfect middel om uw collega’s beter te leren kennen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de motivatie van de werknemers. Het is dus belangrijk dat uw personeelsfeest goed geregeld is. Wanneer u hier geen of weinig ervaring mee heeft, kan dit lastig zijn. Het is dan ook een aanrader om hier een gespecialiseerde partij voor in te schakelen. LiveGigs is een fullservice evenementen bureau dat graag de organisatie van uw personeelsfeest bij u uit handen neemt. Dankzij onze passie en goede planning weten wij iedere keer een spraakmakend personeelsfeest te organiseren waar het hele bedrijf nog lang over praat.

Uw wensen centraal

Bij de organisatie van een personeelsfeest in Ede komt veel kijken. Er moet een programma worden opgesteld, de catering moet geregeld worden en de locatie moet worden aangewezen. Kortom: genoeg dingen waar u aan moet denken. LiveGigs denkt graag met u mee. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en hoe u uw personeelsfeest in Ede voor u ziet. LiveGigs is pas tevreden als het personeelsfeest perfect aansluit op uw wensen, doelstellingen en personeel.

Programma op maat

Ieder personeelsfeest vraagt om een programma op maat. Wij gaan pas akkoord wanneer het programma perfect past bij uw bedrijf. Hierdoor wordt uw personeelsfeest een ware beleving. Daar hebben wij een netwerk, ervaring en kennis van de markt voor. Dus daar gaan we dan ook voor. Wij beschikken over goede contacten met vele locatie-eigenaren. Maar voor nieuwe locaties staan wij natuurlijk ook open. Samen maken wij er een succesvol personeelsfeest van.

Ook een personeelsfeest in Ede organiseren?

Wilt u ook een personeelsfeest in Ede organiseren? En kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Wij nemen niet alleen het entertainment bij u uit handen, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we graag van u over. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Bent u benieuwd naar de invulling die wij uw personeelsfeest kunnen geven? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.