Evenementenbureau Deventer

Evenementenbureau Deventer

Het organiseren van een geslaagd evenement is een vak apart. Als u binnenkort een evenement in of nabij Deventer wilt organiseren dan zijn er heel veel punten waar u rekening mee moet houden. Maak het uzelf niet te lastig en schakel een ervaren partij in die u graag helpt. LiveGigs is het evenementenbureau in Deventer en omgeving dat precies weet wat er allemaal bij het organiseren van een evenement komt kijken. Van publieksevenement of jubileum tot personeelsfeest: wij zorgen ervoor dat alles tot in details wordt geregeld.

Evenement organiseren

Uw wensen staan bij ons centraal. Om te weten wat uw verwachtingen zijn, gaan wij graag met u in gesprek. Heeft u al nagedacht over de locatie? Hoeveel gasten wilt u uitnodigen? En wat wilt u doen met de catering? Het zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar u antwoord op moet geven. Ook gaan we nader in op het budget. Als we weten met welk budget we rekening moeten houden, is het voor ons makkelijker om een plan op te stellen. Als we alles helder hebben dan stellen we een offerte op maat op. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan is het zaak om aan de slag te gaan.

Een onvergetelijke belevenis

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom doen we er alles aan om van uw evenement een onvergetelijke belevenis te maken. Met onze gedetailleerde draaiboeken bewaken we de tijdsplanning. Op de dag van het evenement zijn wij uw aanspreekpunt en daarnaast ontvangen we de eventuele artiesten of sprekers. Ook hebben we nauw contact met de cateraar. Wij zetten graag dat ene stapje extra voor u, om u te ontzorgen. Uw wensen staan altijd centraal.

Ook een evenementenbureau in Deventer inschakelen?

Heeft u ook hulp nodig bij het organiseren van een evenement? LiveGigs is het evenementenbureau in Deventer en omgeving dat u maar al te graag helpt. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden, zodat u precies weet wat we voor u kunnen betekenen.