Evenementenbureau Deventer

Evenementenbureau Deventer

Het organiseren van een bedrijfsfeest of evenement is niet alleen een tijdrovende aangelegenheid, maar vraagt naast creativiteit ook expertise op het gebied van logistiek, techniek en communicatie. LiveGigs beheerst deze disciplines, en ontzorgt hiermee jouw organisatie. Door ieder evenement gedegen voor te bereiden en af te stemmen met alle betrokken partijen, en daarbij een projectmatige aanpak te volgen, zorgen wij ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Evenement organiseren

Jouw wensen staan bij ons centraal. Om te weten wat jouw verwachtingen zijn, gaan wij graag met je in gesprek. Heb je al nagedacht over de locatie? Hoeveel gasten wil je uitnodigen? En wat wil je doen met de catering? Het zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je antwoord op moet geven. Ook gaan we nader in op het budget. Als we weten met welk budget we rekening moeten houden, is het voor ons makkelijker om een plan op te stellen. Als we alles helder hebben dan stellen we een offerte op maat op. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan is het zaak om aan de slag te gaan.

Een onvergetelijke belevenis

Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent. Daarom doen we er alles aan om van jouw evenement een onvergetelijke belevenis te maken. Met onze gedetailleerde draaiboeken bewaken we de tijdsplanning. Op de dag van het evenement zijn wij jouw aanspreekpunt en daarnaast ontvangen we de eventuele artiesten of sprekers. Ook hebben we nauw contact met de cateraar. Wij zetten graag dat ene stapje extra voor je, om jou te ontzorgen. Jouw wensen staan altijd centraal.

Ook een evenementenbureau in Deventer inschakelen?

Heb je ook hulp nodig bij het organiseren van een evenement? LiveGigs is het evenementenbureau in Deventer en omgeving dat je maar al te graag helpt. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek en bespreken de mogelijkheden, zodat je precies weet wat we voor je kunnen betekenen.