Personeelsfeest Zwolle

 

Personeelsfeest Zwolle

Is het weer tijd om een personeelsfeest in Zwolle of omgeving te organiseren? Dan kun je verschillende kanten op. Allereerst is het belangrijk om te weten voor hoeveel mensen je een feest wilt organiseren. Hier kan jij je activiteit en locatie op aanpassen. Als je bijvoorbeeld met een groep van 100 personen bent, dan kan het een goed idee zijn om een zaal af te huren. Ben je met een kleinere groep? Dan kan je bijvoorbeeld een deel van een restaurant afhuren. Doordat wij flink veel ervaring hebben met het organiseren van diverse evenementen, weten wij precies hoe wij een personeelsfeest moeten organiseren die past bij uw wensen.

 

Voorbereiding

Wij vinden het belangrijk om een personeelsfeest te organiseren waar jij en jouw gasten nog lang over napraten. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat we eerst goed weten wat u graag wenst. In een kennismakingsgesprek stellen wij je een aantal vragen omtrent het aantal gasten, de locatie, het programma en het budget. Het kan zijn dat je zelf niet goed weet wat je wilt. Wij kunnen altijd een aantal suggesties doen en we hebben mooie voorbeelden, zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek stellen wij een offerte op maat voor je op waarbij we uiteraard rekening houden met jouw budget. Ga je hier akkoord mee? Dan is het voor ons tijd om te beginnen met de voorbereidingen.

Programma

Wij werken met gedetailleerde draaiboeken, zodat we van jouw feest een groot succes kunnen maken. Wij zijn jouw aanspreekpunt van het begin tot het einde. We zorgen ervoor dat alles op de dag zelf klopt waarbij we de tijdsplanning nauw in de gaten houden. Tevreden zijn we pas als jij en jouw gasten dit ook zijn.

Ook een personeelsfeest in Zwolle organiseren?

Wil je ook een personeelsfeest in Zwolle organiseren? Wij nemen de organisatie graag uit jouw handen. Neem gerust contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.