Personeelsfeest Overijssel

 

Personeelsfeest Overijssel

Bij het organiseren van een geslaagd personeelsfeest, komt meer kijken dan je misschien in eerste instantie denkt. Heb je al nagedacht over een locatie? En wat dacht je van het programma en de catering? Er zijn heel veel punten waar je rekening mee moet houden en daarbij kost het organiseren van een geslaagd feest erg veel tijd. Weet je zelf niet goed waar je moet beginnen en kan jij jouw tijd beter besteden aan andere belangrijke taken binnen jouw bedrijf? Dan is het een goed idee een gespecialiseerd bureau in te schakelen dat zich dagelijks bezighoudt met het organiseren van evenementen. Evenementenbureau LiveGigs maakt van jouw personeelsfeest in Overijssel een groot succes.

 

Een plan opstellen

Het is ons doel om een personeelsfeest te organiseren waar jij en de gasten nog lang over napraten. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat wij weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In een kennismakingsgesprek stellen wij je een aantal vragen omtrent het aantal gasten, de locatie, het programma en het budget. Het kan zijn dat je zelf niet goed weet wat je wilt. Wij kunnen altijd een aantal suggesties doen en we hebben mooie voorbeelden, zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek stellen wij een offerte op maat voor je op waarbij we uiteraard rekening houden met jouw budget. Ga je hier akkoord mee? Dan is het voor ons tijd om te beginnen met de voorbereidingen.

Uitvoering

Om van jouw personeelsfeest een groot succes te maken, werken we met gedetailleerde draaiboeken. We zorgen ervoor dat alles op de dag zelf klopt waarbij we de tijdsplanning nauw in de gaten houden. Tijdens het personeelsfeest zijn wij jouw aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat er aan niets ontbreekt.

Ook een personeelsfeest in Overijssel organiseren?

Wil je ook een personeelsfeest in Overijssel organiseren? Wij nemen de organisatie graag uit handen. Neem gerust contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.