Personeelsfeest Overijssel

Personeelsfeest Overijssel

Bij het organiseren van een geslaagd personeelsfeest, komt meer kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Heeft u al nagedacht over een locatie? En wat dacht u van het programma en de catering? Er zijn heel veel punten waar u rekening mee moet houden en daarbij kost het organiseren van een geslaagd feest erg veel tijd. Weet u zelf niet goed waar u moet beginnen en kunt u uw tijd beter besteden aan andere belangrijke taken binnen uw bedrijf? Dan is het een goed idee een gespecialiseerd bureau in te schakelen dat zich dagelijks bezighoudt met het organiseren van evenementen. Evenementenbureau LiveGigs maakt van uw personeelsfeest in Overijssel een groot succes.

Een plan opstellen

Het is ons doel om een personeelsfeest te organiseren waar u en uw gasten nog lang over napraten. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat wij weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. In een kennismakingsgesprek stellen wij u een aantal vragen omtrent het aantal gasten, de locatie, het programma en het budget. Het kan zijn dat u zelf niet goed weet wat u wilt. Wij kunnen altijd een aantal suggesties doen en we hebben mooie voorbeelden, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek stellen wij een offerte op maat voor u op waarbij we uiteraard rekening houden met uw budget. Gaat u hier akkoord mee? Dan is het voor ons tijd om te beginnen met de voorbereidingen.

Uitvoering

Om van uw personeelsfeest een groot succes te maken, werken we met gedetailleerde draaiboeken. We zorgen ervoor dat alles op de dag zelf klopt waarbij we de tijdsplanning nauw in de gaten houden. Tijdens uw personeelsfeest zijn wij uw aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat er aan niets ontbreekt.

Ook een personeelsfeest in Overijssel organiseren?

Wilt u ook een personeelsfeest in Overijssel organiseren? Wij nemen de organisatie graag uit uw handen. Neem gerust contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.