Personeelsfeest Meppel

 

Personeelsfeest Meppel

Wil je een personeelsfeest organiseren, maar je weet niet hoe? LiveGigs organiseert graag jouw personeelsfeest. Wij zijn een fullservice evenementenbureau dat graag de organisatie van jouw personeelsfeest uit handen neemt. Ieder personeelsfeest is anders, maar de ambitie van LiveGigs blijft hetzelfde: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Je zoekt nog een aansprekend programma voor uw personeelsfeest? LiveGigs denkt graag met je mee. Bij ons staan jouw wensen centraal en samen met jou maken wij er een onvergetelijke avond van.

 

Jouw wensen zijn de basis

Heb je al nagedacht over de perfecte locatie van jouw personeelsfeest in Meppel? Heb je specifieke wensen voor de catering? LiveGigs denkt graag met je mee. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben goede contacten met diverse locatie-eigenaren. Voor nieuwe locatie staan wij natuurlijk ook open. In ons eerste gesprek met je horen wij graag hoe jij jouw personeelsfeest voor je ziet en wat jouw wensen zijn. Op basis van de invulling die je geeft presenteren wij je een aantal ideeën. Wanneer je akkoord gaat, is het tijd om aan de slag te gaan.

Personeelsfeest op maat

Bij het organiseren van een personeelsfeest komt het vaak neer op maatwerk. LiveGigs is pas tevreden wanner het programma perfect aansluit op jouw doelen, wensen en personeel. In dit proces is een goede voorbereiding en een transparante werkwijze essentieel. Wij werken met gedetailleerde draaiboeken zodat zelfs de kleinste details kloppen. Wij zijn van het begin tot eind het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en derden. Wij bewaken de tijdsplanning, overleggen met de catering, wij controleren, delegeren en regisseren de hele dag. Jouw personeelsfeest is bij LiveGigs in goede handen.

Ook een personeelsfeest in Meppel organiseren?

LiveGigs houdt zich dus niet alleen bezig met het entertainment, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we je graag uit handen. Ons team in Meppel staat klaar om voor je aan de slag te gaan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.