Personeelsfeest Meppel

Personeelsfeest Meppel

Wilt u een personeelsfeest organiseren, maar u weet niet hoe? LiveGigs organiseert graag uw personeelsfeest voor u. Wij zijn een full-service evenementenbureau dat graag de organisatie van uw personeelsfeest uit uw handen neemt. Ieder personeelsfeest is anders, maar de ambitie van LiveGigs blijft hetzelfde: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. U zoekt nog een aansprekend programma voor uw personeelsfeest? LiveGigs denkt graag met u mee. Bij ons staan uw wensen centraal en samen met u maken wij er een onvergetelijke avond van.

Uw wensen zijn de basis

Heeft u al nagedacht over de perfecte locatie van uw personeelsfeest in Meppel? Heeft u specifieke wensen voor de catering? LiveGigs denkt graag met u mee. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben goede contacten met diverse locatie-eigenaren. Voor nieuwe locatie staan wij natuurlijk ook open. In ons eerste gesprek met u horen wij graag hoe u uw personeelsfeest in Meppel voor u ziet en wat uw wensen zijn. Op basis van de invulling die u geeft presenteren wij u een aantal ideeën. Wanneer u akkoord gaat, is het tijd om aan de slag te gaan.

Personeelsfeest op maat

Bij het organiseren van een personeelsfeest komt het vaak neer op maatwerk. LiveGigs is pas tevreden wanner het programma perfect aansluit op uw doelen, wensen en personeel. In dit proces is een goede voorbereiding en een transparante werkwijze essentieel. Wij werken met gedetailleerde draaiboeken zodat zelfs de kleinste details kloppen. Wij zijn van het begin tot eind het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en derden. Wij bewaken de tijdsplanning, overleggen met de catering, wij controleren, delegeren en regisseren de hele dag. Uw personeelsfeest is bij LiveGigs in goede handen.

Ook een personeelsfeest in Meppel organiseren?

LiveGigs houdt zich dus niet alleen bezig met het entertainment, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we u graag uit handen. Ons team in Meppel staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.