Evenementenorganisatie Gelderland

Evenementenorganisatie Gelderland

Het organiseren van een goed evenement kost veel tijd. Of het nou een personeelsfeest, jubilea of congres is. Zeker wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met het organiseren van evenementen is dit een tijdrovende klus. LiveGigs ontzorgt u graag van deze taak. Wij zijn een full-service evenementenorganisatie met jarenlange ervaring. Wij beheersen de disciplines die bij het organiseren van een evenement horen. Ieder evenement bereiden wij goed voor op gebied van onder andere logistiek, techniek en communicatie. Door onze projectmatige aanpak zorgen wij ervoor dat uw evenement zonder problemen verloopt. Zo kunt u zelf ook zorgeloos genieten van uw evenement.

Evenementen op maat

Bij LiveGigs staan uw wensen centraal. Wij presenteren op basis van uw wensen ideeën die passen bij uw evenement. Heeft u al nagedacht over de locatie van het evenement? Weet u al wat u met de catering wilt? Hoeveel gasten nodigt u uit? Dit zijn belangrijke vraagstukken waar u antwoord op moet geven. Bij ons is vrijwel alles mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij beschikken over goede contacten met vele locatie-eigenaren, maar voor nieuwe locaties staan wij natuurlijk ook open. Wij werken samen met professionele partners op het gebied van techniek. Zo weet u zeker dat uw sprekers goed verstaanbaar zijn en de artiesten vanaf de achterste rij goed te zien zijn door live videoregistratie. Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen.

Ons eventmanagement is uw gemak

LiveGigs wil dat ieder evenement vlekkeloos verloopt. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze en werken wij met gedetailleerde draaiboeken. Zo weten wij zeker dat ieder detail goed geregeld is. Wij zijn het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en derden, LiveGigs bewaakt de tijdsplanning en overlegt met de cateraar en locatie-eigenaren. Wij controleren, delegeren en regisseren. Bij ons is uw evenement in goede handen.

Ook een evenement in Gelderland organiseren?

Voor zowel kleine gezelschap als grote groepen kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met ons team. Wij gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat wij voor u kunnen beteken. LiveGigs: voor een onvergetelijk evenement met maximaal effect.