Evenementenorganisatie Gelderland

Evenementenorganisatie Gelderland

Het organiseren van een goed evenement kost veel tijd. Of het nou een personeelsfeest, jubilea of congres is. Zeker wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met het organiseren van evenementen is dit een tijdrovende klus. LiveGigs ontzorgt je graag van deze taak. Wij zijn een fullservice evenementenorganisatie met jarenlange ervaring. Wij beheersen de disciplines die bij het organiseren van een evenement horen. Ieder evenement bereiden wij goed voor op gebied van onder andere logistiek, techniek en communicatie. Door onze projectmatige aanpak zorgen wij ervoor dat jouw evenement zonder problemen verloopt. Zo kun je zelf ook zorgeloos genieten van jouw evenement.

Evenementen op maat

Bij LiveGigs staan jouw wensen centraal. Wij presenteren op basis van jouw wensen ideeën die passen bij jouw evenement. Heb je al nagedacht over de locatie van het evenement? Weet je al wat je met de catering wil? Hoeveel gasten nodig je uit? Dit zijn belangrijke vraagstukken waar je antwoord op moet geven. Bij ons is vrijwel alles mogelijk en wij denken graag met je mee. Wij beschikken over goede contacten met vele locatie-eigenaren, maar voor nieuwe locaties staan wij natuurlijk ook open. Wij werken samen met professionele partners op het gebied van techniek. Zo weet je zeker dat de sprekers goed verstaanbaar zijn en de artiesten vanaf de achterste rij goed te zien zijn door live videoregistratie. Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen.

Ons eventmanagement is jouw gemak

LiveGigs wil dat ieder evenement vlekkeloos verloopt. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze en werken wij met gedetailleerde draaiboeken. Zo weten wij zeker dat ieder detail goed geregeld is. Wij zijn het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en derden, LiveGigs bewaakt de tijdsplanning en overlegt met de cateraar en locatie-eigenaren. Wij controleren, delegeren en regisseren. Bij ons is jouw evenement in goede handen.

Ook een evenement in Gelderland organiseren?

Voor zowel kleine gezelschap als grote groepen kun je bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact op met ons team. Wij gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wat wij voor jou kunnen beteken. LiveGigs: voor een onvergetelijk evenement met maximaal effect.