Evenementenbureau Zutphen

Evenementenbureau Zutphen

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau dat iedere dag met hart en ziel evenementen organiseert. Van bedrijfsevenemente, personeelsfeesten en jubilea tot aan publieksevenementen, LiveGigs regelt het graag voor u. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Bij ons staan uw wensen ten alle tijden centraal en wij vinden het belangrijk dat uw evenement aansluit op uw doelen, wensen en doelgroep. Door ieder evenement met precisie voor te bereiden en af te stemmen met alle betrokken partijen, en daarbij een projectmatige aanpak te volgen, zorgen wij ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Spraakmakende evenementen

Om te weten wat uw verwachtingen van het evenement zijn, gaan we graag met u in gesprek. Zo willen wij weten of u al heeft nagedacht over de catering of locatie. Daarnaast willen wij weten hoeveel gasten u wilt uitnodigen en gaan wij nader in op het budget. Wij nemen uw wens als uitgangspunt en presenteren op basis daarvan ideeën die passen bij uw evenement. LiveGigs is pas tevreden als u dat bent. Dankzij onze gedetailleerde draaiboeken, netwerk, ervaring en kennis van de markt zorgen wij ervoor dat uw evenement een echte beleving wordt. Dus daar gaan we dan ook voor.

Ons event management, uw gemak

Waar zouden we zijn zonder geluidstechniek, belichting of audiovisuele ondersteuning? LiveGigs werkt samen met professionele partners. Zo bent u er van verzekerd dat uw sprekers goed verstaanbaar zijn en de artiesten vanaf de achterste rij nog goed te zien zijn dankzij live videoregistratie. Dankzij onze passie en goede planning weten wij altijd een gedenkwaardig evenement te organiseren waar u met een tevreden gevoel op terug kijkt. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u altijd weet hoe het evenement ervoor staat en wat wij aan het doen zijn. Bij ons is uw evenement in goede handen.

Het evenementenbureau in Zutphen inschakelen?

LiveGigs is dus niet alleen bezig met entertainment, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we u graag uit handen. Samen met u maken we er een onvergetelijke belevenis van. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met het team van ons evenementenbureau in Zutphen. Zij gaan met u in gesprek en vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.