Evenementenbureau Zutphen

Evenementenbureau Zutphen

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau dat iedere dag met hart en ziel evenementen organiseert. Van bedrijfsevenemente, personeelsfeesten en jubilea tot aan publieksevenementen, LiveGigs regelt het graag voor jou. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Bij ons staan jouw wensen ten alle tijden centraal en wij vinden het belangrijk dat jouw evenement aansluit op jouw doelen, wensen en doelgroep. Door ieder evenement met precisie voor te bereiden en af te stemmen met alle betrokken partijen, en daarbij een projectmatige aanpak te volgen, zorgen wij ervoor dat het evenement vlekkeloos verloopt.

Spraakmakende evenementen

Om te weten wat jouw verwachtingen van het evenement zijn, gaan we graag met je in gesprek. Zo willen wij weten of je al hebt nagedacht over de catering of locatie. Daarnaast willen wij weten hoeveel gasten je wil uitnodigen en gaan wij nader in op het budget. Wij nemen jouw wens als uitgangspunt en presenteren op basis daarvan ideeën die passen bij jouw evenement. LiveGigs is pas tevreden als jij dat bent. Dankzij onze gedetailleerde draaiboeken, netwerk, ervaring en kennis van de markt zorgen wij ervoor dat jouw evenement een echte beleving wordt. Dus daar gaan we dan ook voor.

Ons event management, jouw gemak

Waar zouden we zijn zonder geluidstechniek, belichting of audiovisuele ondersteuning? LiveGigs werkt samen met professionele partners. Zo ben je er van verzekerd dat jouw sprekers goed verstaanbaar zijn en de artiesten vanaf de achterste rij nog goed te zien zijn dankzij live videoregistratie. Dankzij onze passie en goede planning weten wij altijd een gedenkwaardig evenement te organiseren waar je met een tevreden gevoel op terug kijkt. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat je altijd weet hoe het evenement ervoor staat en wat wij aan het doen zijn. Bij ons is jouw evenement in goede handen.

Het evenementenbureau in Zutphen inschakelen?

LiveGigs is dus niet alleen bezig met entertainment, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we je graag uit handen. Samen met jou maken we er een onvergetelijke belevenis van. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met het team van ons evenementenbureau in Zutphen. Zij gaan met je in gesprek en vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.