Evenementenbureau Raalte

Evenementenbureau Raalte

Een congres, personeelsfeest of jubileum: een evenement organiseren vergt de nodige voorbereiding. Er zijn een hoop punten waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de catering en het programma. Als je geen tot weinig ervaring hebt met het organiseren van het evenement, of als u simpelweg geen tijd hebt, dan kan het een goed idee om een samenwerking aan te gaan met een professionele partij. LiveGigs is een evenementenbureau nabij Raalte dat jou graag ontzorgt.

Wat voor een evenement wil je organiseren?

Als je met LiveGigs samenwerkt dan gaan we altijd eerst met je in gesprek. Wij willen graag helder voor ogen hebben wat jouw wensen zijn, want we zijn ervan overtuigd dat we alleen zo een geslaagd evenement kunnen opzetten. In het gesprek vragen we je welk event we moeten organiseren, hoeveel gasten je wil uitnodigen, wat je wil doen met de catering en hoe je de aankleding voor je ziet. Zodra we meer weten over jouw wensen, gaan we aan de slag om een concreet plan op te stellen. Uiteraard houden we rekening met jouw budget.

Een onvergetelijke belevenis

Jouw wensen staan bij ons centraal. Daarom houden we altijd in ons achterhoofd wat je graag wilt en hoe wij jou en de gasten tevreden kunnen maken. Wij zijn voor jou het aanspreekpunt, vanaf het begin tot het einde. We houden de tijdsplanning in de gaten aan de hand van ons gedetailleerde draaiboek. Eventuele artiesten of gasten ontvangen wij en daarnaast houden we nauw contact met de cateraar, zodat het eten en drinken er op tijd is.

Ook een evenementenbureau in Raalte inschakelen?

Heb je ook hulp nodig bij het organiseren van een evenement? LiveGigs is het evenementenbureau in Raalte en omgeving dat je maar al te graag helpt. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek en bespreken de mogelijkheden, zodat je precies weet wat we voor je kunnen betekenen.