Evenementenbureau Raalte

Evenementenbureau Raalte

Een congres, personeelsfeest of jubileum: een evenement organiseren vergt de nodige voorbereiding. Er zijn een hoop punten waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de catering en het programma. Als u geen tot weinig ervaring heeft met het organiseren van het evenement, of als u simpelweg geen tijd heeft, dan kan het een goed idee om een samenwerking aan te gaan met een professionele partij. LiveGigs is een evenementenbureau nabij Raalte dat u graag ontzorgt.

Wat voor een evenement wilt u organiseren?

Als u met LiveGigs samenwerkt dan gaan we altijd eerst met u in gesprek. Wij willen graag helder voor ogen hebben wat uw wensen zijn, want we zijn ervan overtuigd dat we alleen zo een geslaagd evenement kunnen opzetten. In het gesprek vragen we u welk event we moeten organiseren, hoeveel gasten u wilt uitnodigen, wat u wilt doen met de catering en hoe u de aankleding voor u ziet. Zodra we meer weten over uw wensen, gaan we aan de slag om een concreet plan op te stellen. Uiteraard houden we rekening met uw budget.

Een onvergetelijke belevenis

Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom houden we altijd in ons achterhoofd wat u graag wilt en hoe wij u en uw gasten tevreden kunnen maken. Wij zijn voor u het aanspreekpunt, vanaf het begin tot het einde. We houden de tijdsplanning in de gaten aan de hand van ons gedetailleerde draaiboek. Eventuele artiesten of gasten ontvangen wij en daarnaast houden we nauw contact met de cateraar, zodat het eten en drinken er op tijd is.

Ook een evenementenbureau in Raalte inschakelen?

Heeft u ook hulp nodig bij het organiseren van een evenement? LiveGigs is het evenementenbureau in Raalte en omgeving dat u maar al te graag helpt. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden, zodat u precies weet wat we voor u kunnen betekenen.