Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Evenementenbureau Overijssel - LiveGigs Music and Events
Evenementenbureau Overijssel

Evenementenbureau Overijssel

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau dat functioneert als organisatiebureau voor events en als boekingskantoor voor entertainment. Of je nu geheel ontzorgd wil worden of in een gedeelte van de organisatie, LiveGigs ondersteunt waar nodig en wenselijk. Wij vertalen de doelstelling van het event naar en programma en werken dat op projectmatige wijze uit in een strakke productie, waarin vele disciplines samenkomen. Een puzzel die wij met plezier en passie voor ons vak oplossen!

Met ruim 15 jaar ervaring en een breed netwerk aan kwalitatieve relaties / leveranciers is het altijd ons doel om een onvergetelijke totaalbeleving te creëren.

Maatwerk

Als ervaren evenementenbureau in Overijssel weten wij precies waar aan gedacht moet worden om van jouw evenement een ware beleving te maken waar nog lang over wordt nagepraat. Wij gaan graag met je in gesprek en vragen naar jouw wensen en eisen. Gaat je voorkeur uit naar een kleinschalig feest bij jou op locatie of wil je het groots aanpakken en een zaal afhuren? Heb je al nagedacht over het programma? En wat wil je doen met de catering? Geen enkel event is hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Wij weten dat het maken van een goede (eerste) indruk van groot belang en dat kan alleen als de organisatie tot in de puntjes is geregeld.

De dag zelf

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hierdoor kun je op de dag zelf onbezorgd genieten van het evenement. Om alles vlekkeloos te laten lopen, werken we met gedetailleerde draaiboeken en zijn we een aanspreekpunt voor jou als opdrachtgever en derden. Daarnaast bewaken we de tijdsplanning, ontvangen we de eventuele artiesten of sprekers en hebben we nauw contact met de cateraar. Kortom: jouw evenement is bij ons in goede handen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent en de gasten positief terugkijken op het jubileum, bedrijfsfeest, teamuitje of ander event.

Ook een evenementenbureau in Overijssel inschakelen?

Denk je dat LiveGigs het geschikte evenementenbureau in Overijssel is dat jou kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.