Evenementenbureau Oldenzaal

Evenementenbureau Oldenzaal

Een goed evenement organiseren is een tijdrovende klus. Of het nu gaat om een congres, jubilea of personeelsfeest, het organiseren kost veel tijd. Wij van LiveGigs nemen deze taak graag bij u uit handen. Iedere dag zijn wij met hart en ziel bezig met het organiseren van evenementen. Wij weten dan ook dat het succes van een evenement in de details zit. Het organiseren van spraakmakende evenementen is de kern van ons succes. Dankzij onze expertise op het gebied van logistiek, techniek en communicatie bereiden wij ieder evenement goed voor. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw evenement zonder complicaties verloopt en kunt u zelf ook zonder zorgen genieten van het evenement. Ons event management is uw gemak.

Voorbereiding

Bij ons staan uw wensen ten alle tijden centraal. Wij vinden het belangrijk om van tevoren precies te weten wat uw verwachtingen voor het evenement zijn. Er moet antwoord worden gegeven op een paar belangrijke vraagstukken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de catering of de locatie? En hoeveel gasten nodigt u uit? Ook moeten wij weten wat het budget is. Wij denken graag met u mee en komen zo tot het beste resultaat. Kortom: uw evenement is bij ons in goede handen.

Evenement organiseren

Bij LiveGigs zijn wij pas tevreden als u dat bent. Het is dan ook van belang dat het programma aansluit op uw doelen, wensen én doelgroep. Op basis van uw wensen presenteren wij ideeën die passen bij uw evenement. Wij werken dan ook met een gedetailleerd draaiboek en hanteren een transparante werkwijze. Wij zijn een aanspreekpunt voor opdrachtgever en derden, bewaken de tijdsplanning, ontvangen artiesten, overleggen met de cateraar, controleren, delegeren en regisseren. Uw evenement is bij ons in goede handen.

Het evenementenbureau in Oldenzaal inschakelen?

Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijk evenement. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.