Evenementenbureau Oldenzaal

Evenementenbureau Oldenzaal

Een goed evenement organiseren is een tijdrovende klus. Of het nu gaat om een congres, jubilea of personeelsfeest, het organiseren kost veel tijd. Wij van LiveGigs nemen deze taak graag bij jou uit handen. Iedere dag zijn wij met hart en ziel bezig met het organiseren van evenementen. Wij weten dan ook dat het succes van een evenement in de details zit. Het organiseren van spraakmakende evenementen is de kern van ons succes. Dankzij onze expertise op het gebied van logistiek, techniek en communicatie bereiden wij ieder evenement goed voor. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw evenement zonder complicaties verloopt en kun je zelf ook zonder zorgen genieten van het evenement. Ons event management is jouw gemak.

Voorbereiding

Bij ons staan jouw wensen ten alle tijden centraal. Wij vinden het belangrijk om van tevoren precies te weten wat jouw verwachtingen voor het evenement zijn. Er moet antwoord worden gegeven op een paar belangrijke vraagstukken. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de catering of de locatie? En hoeveel gasten nodig je uit? Ook moeten wij weten wat het budget is. Wij denken graag met je mee en komen zo tot het beste resultaat. Kortom: jouw evenement is bij ons in goede handen.

Evenement organiseren

Bij LiveGigs zijn wij pas tevreden als jij dat bent. Het is dan ook van belang dat het programma aansluit op jouw doelen, wensen én doelgroep. Op basis van jouw wensen presenteren wij ideeën die passen bij jouw evenement. Wij werken dan ook met een gedetailleerd draaiboek en hanteren een transparante werkwijze. Wij zijn een aanspreekpunt voor opdrachtgever en derden, bewaken de tijdsplanning, ontvangen artiesten, overleggen met de cateraar, controleren, delegeren en regisseren. Jouw evenement is bij ons in goede handen.

Het evenementenbureau in Oldenzaal inschakelen?

Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijk evenement. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.