Evenementenbureau Meppel

Evenementenbureau Meppel

Het organiseren van een evenement is een vak op zich. Dat vak oefent LiveGigs iedere dat met hart en ziel uit. Wij nemen graag de zorg van het organiseren van een evenement bij jou uit handen en regelen alles tot in de kleinste details. Op deze manier zorgen wij voor spraakmakende evenementen. Van een congres of jubilea tot een personeelsfeest, LiveGigs regelt het graag voor je. Bij ons is vrijwel alles mogelijk en we denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Onze expertise op gebied van logistiek, techniek en communicatie zorgt ervoor dat wij alles tot in de puntjes kunnen regelen. Zo ontzorgen wij jouw organisatie. Ons event management is jouw gemak.

Evenement organiseren

Het maakt niet uit wat voor evenement je ook wil laten organiseren, bij LiveGigs staan jouw wensen hier altijd centraal in. Het is dan ook belangrijk dat wij precies weten wat jouw wensen zijn en wat je al in gedachten hebt. Heb je al nagedacht over de locatie en catering? En weet je al hoeveel gasten je uitnodigt? Daarnaast moeten wij ook weten aan welk budget wij ons moeten houden. Wanneer je nog geen idee hebt is dat ook geen probleem, wij denken graag met je mee en komen zo tot het beste resultaat. Jouw evenement is bij ons in goede handen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Het is belangrijk dat het programma aansluit op jouw doelen, wensen en doelgroep. Een transparante werkwijze is hierin onmisbaar. Bij LiveGigs werken wij met een gedetailleerd draaiboek. Wij zijn het aanspreekpunt voor opdrachtgever en derden, bewaken de tijdsplanning, ontvangen de artiesten en overleggen met de cateraar. Zo zorgen wij ervoor dat alles aansluit op jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Ieder evenement is uniek, maar onze ambitie blijft onveranderd: doelstellingen behalen en verwachtingen overtreffen.

Het evenementenbureau in Meppel inschakelen?

Als fullservice evenementenbureau ontfermen wij ons niet alleen over het entertainment, maar ook nemen wij de technische, logistieke en facilitaire zaken jou uit handen. Wil je een evenement laten organiseren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.