Evenementenbureau Ede

Evenementenbureau Ede

Het organiseren van een evenement of bedrijfsfeest is een tijdrovende aangelegenheid. Het vraagt naast creativiteit ook expertise op het gebied van logistiek, techniek en communicatie. Wij bij LiveGigs beheersen deze disciplines en nemen graag het organiseren bij je uit handen. Door evenementen goed voor te bereiden en af te stemmen met alle partijen die betrokken zijn, zorgen wij ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Wij volgens een projectmatige aanpak en maken gebruik van een transparante werkwijze. Zo weet je zeker dat jouw evenement bij ons in goede handen is.

Evenement organiseren

Bij LiveGigs staan jouw wensen altijd centraal, het is ten slotte jouw evenement. Wij gaan graag met je in gesprek om duidelijk te hebben wat je van het evenement verwacht en of je al ideeën hebt. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de locatie of catering? En weet je al hoeveel gasten er komen? Dit zijn belangrijke vraagstukken waar je antwoord op moet geven. Daarnaast willen we ook graag weten wat het budget is. Zo weten wij precies waar wij rekening mee moeten houden bij het organiseren van jouw evenement. LiveGigs wil graag dat het evenement perfect aansluit op jouw doelgroep, wensen en doel. Om dit te realiseren zetten wij graag dat extra stapje voor jou.

Professionele partners

LiveGigs is pas tevreden als jij dat bent. Daarom werken wij samen met professionele partners, zo weten wij zeker dat al de apparatuur van topkwaliteit is en dat het entertainment van de bovenste plank is. Met onze gedetailleerde draaiboeken bewaken we de tijdsplanning. Daarnaast zijn we het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever als derden, ontvangen we artiesten of sprekers, overleggen we met de cateraar en controleren, delegeren en regisseren we. Met andere woorden: ons eventmanagement is jouw gemak.

Het evenementenbureau in Ede inschakelen?

Voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen kan je bij ons terecht. Bij ons is vrijwel alles mogelijk en wij denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met LiveGigs. Ons team vertelt je graag wat we voor je kunnen betekenen.