Evenementenbureau Arnhem

Evenementenbureau Arnhem

Het organiseren van een evenement kan een tijdrovende klus zijn naast de dagelijkse werkzaamheden. LiveGigs is een full-service evenementenbureau dat alle organisatorische taken van je overneemt. Wij houden ons niet alleen bezig met het entertainment, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen wij je graag uit handen. Werk samen met LiveGigs jouw evenementen uit van concept tot uitvoering waar jouw wensen uiteraard centraal staan. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Event management

LiveGigs wil dat jouw evenement op rolletjes loopt. Om dit te realiseren werken wij met gedetailleerde draaiboeken en we hanteren een transparante werkwijze. Het is belangrijk dat het evenement aansluit op jouw doelen, wensen en doelgroep. Jouw evenement wordt een beleving. Daar hebben wij een netwerk, ervaring en kennis van de markt voor. Dus daar gaan we dan ook voor. Wij zijn het aanspreekpunt voor opdrachtgever en derden, bewaken de tijdsplanning, ontvangen artiesten, overleggen met de cateraar, controleren, delegeren en regisseren. Ons event management is jouw gemak.

Jouw wensen centraal

Jouw wensen staan bij ons centraal. Heb je al nagedacht over de locatie of catering? Dit zijn lastige maar belangrijke besluiten. Heb je hier nog geen idee voor? Geen probleem, wij denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Dankzij onze passie en goede planning weten we altijd een gedenkwaardig evenement te organiseren waar je met een tevreden gevoel op terug kijkt. Een voortreffelijke voorbereiding en onze transparante werkwijze zijn in dit proces onmisbaar. Bij ons is jouw evenement in goede handen.

Het evenementenbureau in Arnhem inschakelen?

Als fullservice evenementenbureau houden wij ons dus niet alleen bezig met entertainment en evenementen, ook de technische, logistieke en facilitaire zaken nemen we je graag uit handen. Samen maken we er een onvergetelijke belevenis van. Ons team in Arnhem staat klaar om voor je aan de slag te gaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek en bespreken de mogelijkheden, zo weet je precies wat wij voor je kunnen betekenen.