Zoek een act of artiest

Xplain!

Met Arthur ter Voert (ex- leadzanger en toetsenist feestband Hike) en Roel Geerts (leadzanger en gitarist John Mayer Tribute Band) heeft Xplain! heel wat muzikaliteit en ervaring in huis. Een nieuw modern duo dat zich richt op de muzikale invulling van de meest uiteenlopende feesten. Van bedrijfsfeest tot kermis, van besloten feest tot openbare feesttent!

Maar Xplain! is ook helemaal op z’n plek tijdens een gezellige café avond! Nieuw, verfrissend, een volledig live bandgeluid, moderne technieken, hoogstaand geluid en licht maar bovenal een knetterend feest! En natuurlijk afgestemd op jouw wensen. Zowel repertoire als geluidsvolume… alles gaat in goed overleg!

Een uitgebreid repertoire, gebracht met flair, show en humor! Xplain! speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek en hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren, van bijvoorbeeld dance tot stevige rock en van Zuid-Amerikaans tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek. Van ‘Gouwe Ouwe’ tot de meest moderne top-40 hits. Een polonaise, meezinger of ballad. Muziek voor jong en oud!