Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Unwind

Verwacht geen lounge, jazz of easy listening. Unwind speelt voor jou vooral hedendaagse pop- en dansmuziek, afgewisseld met oude en nieuwe classics en pakkende ballads. De soulvolle performance, de semi-akoestische arrangementen (met ‘looper’ en vooraf ingespeelde akoestische begeleiding) en de keuze voor de muziek van nu, maken van UNWIND een onderhoudende en onderscheidende act. Dáár inzetbaar waar een akoestische act te weinig- en een partyband te veel van het goede is.

Naast een te gekke muzikale vertolking weet Unwind natuurlijk ook het publiek te amuseren. Zangeres Hanneke is een echte entertainer. Zij zorgt er samen met zanger/gitarist Paul voor dat een optreden van Unwind een persoonlijke beleving wordt. Bescheiden op de achtergrond wanneer nodig, maar ‘in-the-spotlights’ waar het kan en mag. Wil je luidkeels meezingen of liever stil genieten. Het mag allemaal.

Het duo kan zowel in een kleine, intieme setting als op grotere evenementen worden ingezet. En wanneer je daar behoefte aan hebt is de act tegen meerprijs uit te breiden met een dynamische tape-show, voor wat steviger dansmuziek op een later tijdstip. De zangeres zingt dan met een orkestband mee. In de pauze kan er muziek worden afgespeeld en indien gewenst komt er een dj mee. Ook is de eventuele presentatie van het evenement in goede handen bij Unwind.