Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tony Junior

Tony Junior is een van de meest herkenbare artiesten in de dansmuziek van vandaag. Zijn Rock ’n Roll-optreden, zijn geweldige live-optredens en zijn uitstekende sets zorgen ervoor dat elk publiek rockt.

Tony Junior komt uit een familie vol muzikanten en krijgt de liefde voor muziek er met de paplepel ingegoten. Van origine is hij drummer en speelt voordat het duo als DJ’s aan de gang gaan in twee bands, maar daarnaast hield hij zich altijd al bezig met het maken van beats.

Samen met Nicolas Nox scoort Peroni junior in 2010 zijn eerste hit met Loesje – origineel uit 1939 en groot gemaakt door Wim Poppink en The Ramblers. De vader van dj dj liep al een tijdje rond met het nummer en inspireerde Junior het nummer te maken. Er komt met You Ain’t Seen Nothing Yet een opvolger van Tony Junior en Nicolas Nox, maar die track blijft steken in de Tipparade.

In 2015 is Tony met zijn vader te zien in de RTL5-realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon. In de serie is te zien hoe de dj zijn werk doet en maakt hij samen met Mr. Polska de track Love Somebody.

Zijn meesterwerk, resultaat uit een samenwerking met DJ Carnage, genaamd ‘Michael Jordan’ haalde een 36e plek in de Beatport charts en belandde op nummer 48 in de Beatport charts.