Zoek een act of artiest

The Virtuoshow – online muziekquiz

Piano Royale presenteert: The Virtuoshow

Maak kennis met 2 echte hotshots uit de Nederlandse showbizz. Johnny (toetsen en zang) en Benjamin (sax en zang) hebben beiden een absolute X-factor. Ze delen een rijke geschiedenis bij diverse bekende pianoshows, en brengen al die ervaring samen in Piano Royale. Naast een oneindig repertoire en een enorme dosis feelgood energy beschikken de mannen over jaloersmakende muzikaliteit.

De mannen van Piano Royale houden wel van een spelletje. Dus wat dacht jij van een online muziekquiz met deze artiesten? Geen geluidsfragmentjes en antwoordformulieren maar interactieve vragen waarbij de mannen LIVE spelen wat jij moet raden. Laat je verrassen door deze sprankelende ONLINE quiz!

Herken jij de bekende sax intro’s? Van wie was dat nummer ook alweer? Wie is de meest gedraaide artiest allertijden? Kennis van popmuziek, gevoel van livemuziek en vooral veel plezier, daar draait het om bij deze quiz.

The Virtuoshow reist in razend tempo en met veel humor door de geschiedenis van de popmuziek. Bovendien kun je tijdens de show zelf live verzoekjes aanvragen. Speel tegen je vrienden of samen met collega’s om de hoogste eer!

Deze super entertainende muziekquiz kan speciaal op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf. The Virtuoshow zorgt voor snelle leaders en bumpers, en neemt jullie logo en huisstijl mee in visuele ontwerp van de show.

Desgewenst wordt tijdens de show live gebeld met één of meerder deelnemers, of laten we jullie CEO een korte introductie houden. Snelheid, humor, verzoekjes maar vooral de lekkerste muziek LIVE gespeeld. Een echte feelgood show speciaal voor jullie. De mannen van Piano Royale komen vanuit hun studio binnen op jouw beeldscherm, maar ze komen met evenveel plezier op jullie eigen locatie spelen. Kom maar op!