Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The Tributes

Deze populaire semi-akoestische coverband maakt ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig. Laten ook je oma dansen met hun energie en ook je vader een traantje wegpinken tijdens een ceremonie-ballade. Met hun unieke rauwe akoestische versterkte sound, waarvan de muzikanten ook spelen bij o.a. Suzan & Freek, Maan, Andre Hazes jr, Dotan e.a, krijg je gegarandeerd muzikaal vuurwerk en/of kippenvel op je gelegenheid.

Middels verzoekjes vanuit het publiek bedenken zij ter plekke nieuwe medleys. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen.

Met percussie, een digitale kickdrum en een flinke dosis energie doet The Tributes niet onder voor een vijfmans band. Bovendien weet deze band altijd weer een persoonlijke en intieme sfeer te creëren, hoe groot het publiek dat voor ze staat ook is. Maar wil je het grootser aanpakken boek dan The Clubbing Tributes, dit is een uitbreiding met een drummer die digitale beats maakt. Of wil je het juist kleiner? Dan hebben ze ook de optie als akoestisch duo.

Om ervoor te zorgen dat het feest niet mee pauzeert tijdens een vlammende live-set. Heb je de keuze om het vlekkeloos over te laten lopen in DJ-sets om zo de energie vast te houden. Voordat de laatste noot heeft geklonken laten zij het zelf soepel overgaan. Zo hou je voor alles 1 contactpersoon en sluit het naadloos aan.

Ze gaan geen vaste setlijst afwerken, maar ECHT muziek maken vanuit  intuïtie op het allerhoogste niveau. Elk genre maken ze zich eigen. Alles kan, (bijna) alles mag. Je hoeft daarom ook geen repertoirelijst te zien,  geef je muziekvoorkeuren door en voor de rest voelen zij aan wat ze moeten spelen om het publiek voor zich te winnen.

Zorg dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en boek The Tributes. Voor romantische ceremonies tot bedrijfsfeesten en festivals. Zeker in tijden van Corona met alle maatregelen, wil je een flexibele meedenkende band als deze. Ondanks restricties weten zij er het beste uit te halen.

Gezien ze een veelgevraagde band zijn (+/- 120 bruiloften/feesten per jaar), hebben ze de optie om nog drie extra formaties samen te stellen in exact hetzelfde concept. Onder de noemer The New Tributes is er veel mogelijk dankzij een groot professioneel netwerk, waarbij iedere zanger zijn eigen muzikanten-poule heeft. Dus het heeft altijd zin om een mailtje te sturen. Dankzij dit netwerk weten zij ook snel te schakelen in noodgevallen. Zo hoeven jullie je ook geen zorgen te maken