Zoek een act of artiest

The Recipe

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en alleen de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Hoe is The Recipe ontstaan? “Wij houden van feest en muziek, maar vaak misten we iets: We vonden veel live bands saai: ze spelen vaak lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers. Bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt. Het resultaat na lang sudderen: we laten de mindere elementen weg en benutten alleen de pluspunten! Snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals een DJ draait, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Zo hoef je nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest, The Recipe is the best of both!

Kwaliteitsgarantie: we garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling, deze reputatie hebben we zorgvuldig opgebouwd en dit maken we op alle mogelijke feesten waar. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk zeggen, daarom is er maar 1 manier om er zelf achter te komen: proef van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal hier op de site, oordeel zelf. Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe de ultieme feestband!”