Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The Recipe

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en alleen de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST. Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer. The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals een DJ draait, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Zo hoef je nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest, The Recipe is the best of both!

Kwaliteitsgarantie: we garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling. Deze reputatie hebben we zorgvuldig opgebouwd en dit maken we op alle mogelijke feesten waar. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk zeggen. Daarom is er maar 1 manier om er zelf achter te komen: proef van ons recept, het liefst live bij een optreden, en oordeel zelf. Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe de ultieme feestband!