Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The PianoHouse

The PianoHouse is een swingende interactieve muzikale beleving, gehuld in een sfeer en uitstraling van een Amerikaanse pianobar. U heeft zelf invloed op het repertoire. Wat wilt u horen? Een song van The Beatles of iets uit de huidige hitlijst? U vraagt, zij spelen…via eigen PianoHouse verzoekviltjes kan namelijk ieder willekeurig muzikaal verzoek worden ingediend. De kans is groot dat uw verzoeknummer daadwerkelijk live wordt gespeeld.

Rondom twee vleugels wordt het publiek gedurende de avond actief betrokken bij wat er op en rondom het podium gebeurt. Interactie met het publiek staat bij The Pianohouse namelijk hoog in het vaandel. Het kan dan ook zo maar gebeuren dat u zelf op het podium staat om één van uw all time favorites ten gehore te brengen, onder de vakkundige begeleiding van de band. Altijd al eens in de huid van Madonna of Andre Hazes willen kruipen? Dit is uw kans!!!

De volgende settings zijn mogelijk bij The Pianohouse:

THE PIANOHOUSE
The Pianohouse is de kameleon in muziekentertainment. The Pianohouse spelen en ‘kleuren’ in op de situatie. Muzikaal maatwerk is voor hun allesbehalve een cliche. The Pianohouse dijt uit of krimpt in. Op de voor of achtergrond. Stevig of soft.Repertoire wordt moeiteloos aan een thema of sfeer aangepast. U vraagt wij spelen! 3 pianisten, een bassist en een drummer zorgen moeiteloos voor een onvergetelijke avond! Geschikt voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften enz enz…

THE PIANOROOM
The Pianoroom De kleine setting bestaat uit twee pianisten die hun vak verstaan. Het publiek gooit de verzoekjes op de piano\’s en mag zelf ook meezingen. De twee vleugels zorgen voor een prachtig sfeerplaatje.. Bij uitstek geschikt voor sfeervolle achtergrond tijdens recepties, bruiloften, verjaardagen, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

GUITAR @ THE PIANOBAR
Guitar @ the Pianobar .. Deze setting bestaat uit een pianist/zanger en een gitarist/zanger … Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur.. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

THE PIANOHOUSE XL
The PianoHouse XL … De naam zegt het al.. De grootste setting van The PianoHouse.. De klant is koning en de koning mag dus kiezen wat hij wil .. een extra zangeres? en nog een Gitarist? .. Alles kan en mag! Deze setting is uitermate geschikt voor grote feesten, zowel openbaar als besloten.. maar ook op een bruiloft, waar even extra uitgepakt mag worden, zal The PianoHouse XL tot zijn recht komen!

RHYTHM @ THE PIANOBAR
Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische percussionist zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uitbreiden met een tweede pianist/zanger erbij. De percussie klinkt niet zo hard als een drumstel, maar swingt niet minder .. Erg geschikt voor de wat kleinere feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven… Bruiloften, kleine zalen tot 150 personen

 

Repertoire

you name it…!