Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The Night Flight

Op zoek naar een feestband die tot het gaatje gaat?

De band die de pannen van het dak of het zeil van de tent speelt? De 9-koppige coverband die in een complete powershow met maar liefst 3 leadvocalisten en 2 blazers alles geeft om jouw feest te laten slagen? Zoek dan niet verder, en ga voor The Night Flight.

Ervaar de passie van deze club geboren muzikanten, en laat hun enthousiasme en vakmanschap je bij de kladden grijpen. Stilstaan is geen optie, dansen en springen des te meer! Met een professionele show neemt deze feestband je mee van de 80’s en 90’s naar de Zero’s en de hitlijsten van nu. Geniet van een oogstrelende lichtshow en perfect geluid. Niets is The Night Flight te veel. Special effects om het publiek nog verder in extase te brengen? Tuurlijk! Het is jou feestje, en The Night Flight gaat samen met het publiek voor het ultieme feestgevoel.  En het mooiste van alles….. jij was er bij!!

The Night Flight heeft zich in enkele jaren opgewerkt tot een gerenommeerde en veelgevraagde partyband. Wanneer je deze hitmachine boekt wordt je van het begin tot het eind ontzorgd. Voorafgaand aan het optreden worden alle technische en facilitaire zaken uitgebreid met je afgestemd, zodat er zich op de dag van het feest geen onverwachte verrassingen voordoen.