Zoek een act of artiest

The Fortunate Sons

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de b?hne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Het ronkende basgeluid en de stuwende drums van de ervaren rotten Marco Oonincx en Ipo van Drooge maken het geheel tot een dampend feest.

Van kroeg tot festival, overal waar de mannen komen is het een feest der herkenning en worden de kelen schor gezongen .Deelname aan de Dommelsch Clash of the Coverbands is voor de Sons niet zonder resultaat gebleven. Na de halve finale in Paradiso, die glansrijk gewonnen werd, volgde de finale in Utrecht. Een spetterende show voor een uitzinnig publiek van 5000 man vormde de absolute bekroning op de strijd om de titel “beste coverband van Nederland”. “These guys know how to rock! I highly recommend them” J. Fogerty

Repertoire
Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons in het geheugen gegrift. Een betere soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ’70 is haast niet denkbaar.