Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suitz

We stellen je graag voor aan Suitz!

Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten, hebben elkaar leren kennen op de opleiding “Podiumkunsten Muziek” in Arnhem. Met gitaren, bassdrum, mondharmonica, melodica, kazoo en fantastische samenzang zijn ze muzikaal veelzijdig inzetbaar. Mag het een feestje worden dan gaat iedere tent op de kop! Maar net zo makkelijk spelen ze gezellige achtergrondmuziek op een receptie of tijdens een dinertje.

Wie zijn Daan en Nicky?

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren!

Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon en de tamboerijn. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen.

Hun repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant, van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.

En het publiek? Dat deint ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, maar zal af en toe even de adem inhouden. Daan en Nicky kunnen ook met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuur-sfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld en zoeken altijd interactie met het publiek. Het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!