Zoek een act of artiest

Sonny Sinay

Sonny Sinay is de nieuwe Nederlandse rasentertainer met internationale allure die op basis van zijn vocale kwaliteit, herkenbaar repertoire en authenticiteit van zijn eigen show het Nederlandse publiek gaat veroveren.

Hij had een hit met de boyband IDSF, waar ook Ferry Doedens en Ivar Oosterloo deel van uitmaakten, en speelde een aantal jaren lang in een grote cover/showband maar nu is de 29-jarige zanger Sonny Sinay klaar om op eigen benen te staan!

In Juni 2013 won Sonny Sinay ‘The Voice Radio’ van Radio 538. Hiermee heeft hij een plek in the Blind Auditions van The Voice of Holland 2013, een eigen single geproduceerd door Radio 538 en een optreden tijdens LIVE38 XL in het Ziggo Dome gewonnen.

Sonny Sinay is een artiest in elke vezel van zijn lichaam. Met zijn enorme stembereik kan hij elke song aan en met zijn geheel eigen maar doch zeer herkenbare stemgeluid behoort Sonny Sinay al een aantal jaren tot de betere zangers van Nederland. Zijn extraverte vertoning en energie op het podium maken Sonny tot een ras entertainer!

 

Naast de reguliere act treedt Sonny ook in akoestische setting op. Informeer naar de mogelijkheden!