Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Small Talk

Small Talk is niet zomaar een allround trio. Dit trio onderscheid zich door de presentatie, het instrumentarium en de repertoirekeuze. Geen  opnieuw uitgevonden muziek om zonodig mee te willen doen. Er zijn immers genoeg componisten die hun sporen hebben nagelaten en wier werk het verdient nog steeds te worden uitgevoerd. Op hedendaagse wijze, in op voor Small Talk toegesneden arrangementen, songs en instrumentale nummers die zich door de jaren heen hebben gehandhaafd.

Muziek die vijf, tien, twintig of dertig, jaar geleden insloeg en nu nog steeds echo’s veroorzaakt. Daarvoor tekent Small Talk, met gitaar, bas en drums/percussie. Muziek, die wellicht alleen bekend is van grote bands, nu op originele en verrassende wijze tot nieuw leven gebracht.

Akoestisch of versterkt, Small Talk blijft zich zelf. Live op uw bruiloft of receptie maar dan in de ware betekenis van het woord. Geen banden, geen computers, geen synthesizers.

Voor een klein publiek, dat op intieme wijze wordt onderhouden is Small Talk akoestisch, voor een groter gezelschap, in een ruimere omgeving, is Small Talk versterkt beschikbaar.

 

Foto’s: Evert Van De Worp