Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

POPGUNNN

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.
In één doorlopende set van 90 minuten of 2 x 60 minuten vliegen de Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

Popgunnn bestaat sinds 2015 en was inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.
Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.
Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt met POPGUNNN een onvergetelijke live show!