Zoek een act of artiest

Online Popquiz

Speciaal voor de thuiswerkers en collega’s die op grote afstand van elkaar werken is er de online popquiz. Minstens zo leuk als offline, met livemuziek, visuals en host!

Tijdens de online popquiz verzorgen onze muzikanten live muziek, wat de quiz extra leuk en interactief maakt. En echt alles komt voorbij: van die ‘gouwe ouwe’ tot de hits van nu. Onze host zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. In teams gaan jullie onderling de strijd aan. Raad artiesten en titels. Maak songteksten af wanneer de zanger stopt. Herken filmmuziek en scoor punten te scoren tijdens de plaatjesrondes. Deze online popquiz wil je gedaan hebben met je team! Daarom is deze online popquiz zeer geschikt als teambuildingsactiviteit of om de vrijdagmiddagborrel extra sfeer te geven.

Dankzij de juiste technieken kunnen teams online goed samenwerken zonder dat de tegenstanders kunnen ‘afkijken’. De antwoorden vullen jullie in op digitale antwoordformulieren. Goed geregeld dus!

Wat kun je precies verwachten van de online popquiz?

Ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals dat hoort tijdens een gezellige teamborrel of teamactiviteit! Dit alles bundelen we in zeven rondes waarin muziek centraal staat, natuurlijk telkens op een andere manier.

RONDE 1: Raad het intro.
RONDE 2: Tijd om te tellen.
RONDE 3: Mash-up mania.
RONDE 4: Oude koppen.
RONDE 5: Muziek van het scherm én maak de tekst af.
RONDE 6: Raad de videoclip.
RONDE 7: Feest der herkenning.

Wat de rondes precies inhouden ontdekken jullie tijdens de online popquiz. We laten namelijk graag het een en ander aan de verbeelding over…

Speelduur: 1,5 uur
Aantal deelnemers: geen maximum, we hebben de quiz al voor honderden deelnemers gelijktijdig gedaan.