Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Mindy & The Good Vibes Society - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mindy & The Good Vibes Society

Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 9-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt.

Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! Op het podium staat zangeres Mindy met haar betoverende stem ondersteund door een strakke blazerssectie en extra zangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles wordt gecompleteerd door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie. Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken.

Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creeēen een prachtig vintage feest die het publiek nog lang zal bijblijven. Een fantastische Partyband met geheel eigen styling.