Deprecated: Function create_function() is deprecated in /projects/livegigsn_40/public_html/wp-content/plugins/posts-viewed-recently-master/recent_viewed_posts.php on line 229
Meneer Funkel - LiveGigs Music and Events
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Meneer Funkel

Hij is een parel in de grote dj-wereld en pionier van het draaien met origineel vinyl. Zijn geweldige platen verzameling is zeer verfijnd, en rijk aan de allermooiste vintage kwaliteitsmuziek. Wanneer Mr.Funkel achter de draaitafels staat, verspreidt hij de meest ongedwongen en comfortabele sfeer.

DJ Mr. Funkel excelleert in zijn eigen herkenbare stijl. ‘FUNKELJAZZ’ is het repertoire waar hij patent op heeft en die hem zo eigen maakt. Het is een magnifieke melange van de allermooiste vintage JAZZ verrijkt met LATIN, SWING, EXOTICA, RHYTHM & meer.

Mr. Funkel’s VINYL-DJ-SETS zijn een ware verademing en brengen hem naar talloze podia. Zijn portfolio reikt van Het North Sea Jazz Festival via Het Nederlands Film Festival tot het Rijksmuseum. Daarnaast zijn zijn onweerstaanbare klanken te horen op allerlei grote en kleine evenementen als trouwerijen, zakelijke events, meetings, diners en borrels.