Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mart Hoogkamer

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

Op 9 augustus 2020 heeft Mart geschiedenis geschreven en wereldwijd viraal gegaan met zijn vertolking van “uncained melody” vanaf het Spaanse strand dit filmpje is inmiddels 66,7 miljoen keer bekeken.

Nog voor de Corona pandemie begon waren we op een zelf georganiseerd schrijfkamp geweest met Lange Frans en een aantal andere rappers en tekstschrijvers, op dit schrijfkamp is de Monsterhit “Ik ga zwemmen” geboren.

Rond Juli 2021 ging de Lockdown er weer vanaf in Nederland en besloot Mart “Ik ga zwemmen” uit te brengen, wat er toen gebeurde is inmiddels bij iedereen bekend alle records werden verbroken van Spotify tot de Nederlandse Top 40.

In Februari 2022 kwam de samenwerking met Maradonnie uit “Ik ben nog lang niet moe” uit, deze belandde in de Nederlandse Top 40 en is inmiddels goud.

8 en 9 April 2022 kreeg Mart het voor elkaar om Ahoy Rotterdam 2 keer uit te verkopen en vervolgens kon hij op 11 April z’n eerste EDISON ophalen.

Zingen zit hem in het bloed!